НОВА Z серия етикетни принтери с RFID опция от Zebra Technologies

18/09/2007

Етикетен принтерНа 10.09.2007г. беше официално представена новата Z серия етикетни принтери на световния лидер в областта на отпечатващите решения Zebra Technologies Inc. 

Z серията е подобрена версия на принтерите от клас търговски - индустриални. Нейните характеристики осигуряват допълнителни опции за безжична връзка, което позволява лесната интеграция на принтера, високата му производителност за разнообразни производствени и търговски бизнес приложения. Kомуникацията може да се установи посредством защитена 802.11b/g безжична връзка, USB 2.0, Ethernet, сериен и високоскоростен двупосочен паралелен интерфейс. 

ZM400 и ZM600 са термотрансферни принтери, адаптирани за променящите се нужди в отпечатващите приложения. Те предлагат възможност за вградена RFID Ready (Radio Identification) опция за кодиране на „смарт тагове”. Z серията са устойчиви и надеждни принтери, лесни за употреба с възможност за отпечатване със скорост до 245 мм/сек. По-високата резолюция - до 600 dpi (23.5 точки/мм) увеличава качеството и яснотата на отпечатъка. 

„Нашата надеждна продуктова линия за търговско-индустриални приложения продължава да налага стандарта за качество и добавена стойност , тъй като основната ни цел е да предоставим  само на най-добрите и ефективни решения за отпечатване за нашите клиенти”- споделя Фред Суси, продуктов мениджър на Zebra. “Подобрените възможности на принтерите ZM400 и ZM600 повишават тяхната производителност и оптимизират цялостната продуктивност на служителите. Множестото допълнителни, опционални характеристики и подобрени страни на Z серията на Zebra я поставят в отделен уникален клас и я превръщат в отлично решение за сфери като производство, управление на складови наличности, дистрибуция, търговия и приложения, изискващи продължително натоварване, висок темп на работа и бързи и качествени резултати”.