По-висока производителност на печат с новата серия баркод принтери ZD621 на Zebra

11/05/2021

принтер за етикети Zebra ZD621Mаксимална производителност, несравними сигурност и качество при печат на баркод етикети и разписки с новата серия баркод принтери от Zebra.

Новата серия настолни баркод принтери ZD621 са наследници на принтерите от GX серията на Zebra и предлагат с до 300% по-висока производителност. Устройствата притежават интуитивен потребителски интерфейс, който е лесен за употреба и изисква минимални усилия и време за обучение на персонала.

Баркод принтерите ZD621 на Zebra са изключително лесни за настройване и употреба, a благодарения на Zebra's Printer Profile Manager Enterprise, част от Print DNA, потребителите имат възможност да управляват, обезопасяват и отстраняват проблеми в мрежовите си принтери от едно отдалечено място.

С помощта на PrintSecure на Zebra, отново част от Print DNA можете да конфигурирате лесно ZD621 чрез защитени връзки, да идентифицирате уязвимости и да блокирате неоторизиран достъп.

ZD621 са подходящи за нуждите на търговията на дребно, производството, както и транспорт и логистика. Специално за нуждите на здравеопазването Zebra предлагат и модела ZD621–HC

Повече за баркод принтерите ZD621 можете да видите тук.