Нови гласови решения за управление на складове от Motorola

26/01/2010

Мобилен компютър, изцяло направляван чрез гласови команди и слушалки, подходящи за индустриални приложения повишават продуктивността на складовите работници.

Motorola представи WT4090 VOT (Voice-Only Wearable Terminal) и индустриалните RCH50 слушалки, с които компанията цели да повиши продуктивността на складовите работници.

WT4090 VOT е hands-free гласово-направлявано устройство за изпълняване на специфични задачи, което е създадено на база успеха на индустриалния мобилен компютър WT4090. Проектиран е да предлага надеждна безжична връзка, бърза обработка на информацията и разнообразни гласови възможности. Основните гласови функции на това устройство включват: разпознаване на глас, текст-към-реч (text-to-speech) уред, реч през WLAN (Voice-over WLAN), осигурявайки складовите работници с актуална информация и три удобни напълно програмируеми бутона.

RCH50 са здрави и леки слушалки, които позволяват приложението на hands-free гласово-управлявани мобилни решения в индустриална среда. Изключителната акустика, резултат от шумоизолиращия и водоустойчив микрофон, позволява гласова комуникация в реално време като намалява времето за извършване на складовите операции, минимизира грешките и повишава производителността.

Когато WT4090 VOT се комбинира с RCH50 се получава цялостни, ефективно и достъпно гласово-направлявано складово решение.

Това лесно приложимо надеждно решение може да замени използването на хартиени документи с гласово-направлявани решения в специфични бизнес среди - складове, хладилни помещения, във фабриката и т.н. Използването на система за гласов контрол позволява работа в реално време, с което се намаляват грешките и се улеснява процесът по вземане на решения.

И двете устройства са преминали строгите механични тестове на Motorola за здравина и издръжливост и могат да издържат дори при най-екстремните условия на работната среда - висока / ниска температура, изпускания върху бетон, прашна или влажна среда.

WT4090 VOT и RCH50 ще бъдат достъпни за поръчка през първото тримесечие на 2010. Новия терминал и индустриалните слушалки ще можете да поръчате от Баркод Системи България предлага, като партньор на Motorola за България.