Нови етикети от Zebra Technоlogies Inc.

27/08/2010

Баркод етикети от Zebra TechnologiesZebra Technologies Inc. пуска на пазара четири нови хартиени материала за самозалепващи баркод етикети. С тези нововъведения компанията ще разшири продуктовата си гама и ще предлага още по-голяма гъвкавост на своите клиенти. Новите етикети показват подобрения в показатели като устойчивост на залепянето и издръжливост на високи/ниски температури.

Консумативите, произвеждани от Zebra Technologies, са предназначени специално за етикетни баркод принтери Zebra и отговарят на най-високите стандарти в областта. Всички материали се подлагат на разнообразни тестове, за да се осигури оптимално качество. Използването на оригинални консумативи на Zebra прави възможна безотказната работа на принтера Zebra и минимизира риска от повреди в главата на устройството.

Компанията предлага изключително голямо разнообразие от над 100 вида материали – синтетични, термодиректни, термотрансферни, самозалепващи етикети и RFID тагове. По този начин могат да се задоволят специфичните нужди на почти всеки бизнес и да се предложи максимално добро решение на всеки един клиент.