MC3300x и MC3300xR – нови мобилни компютри от серията MC3000 на Zebra

18/05/2021

Мобилен компютър Zebra MC3300xRMобилните компютри MC3300x и MC3300xR от Zebra Technologies са най-новото попълнение към семейството на популярните и изключително успешни мобилни компютри от серията MC3000.

Новите компютри MC3300x и MC3300xR от Zebra са създадени специално, за да помогнат на складовите оператори в прехода към по-интуитивни мобилни устройства. Благодарение на Android операционната си система, както и наличието на физическа и чувствителна на допир клавиатура подпомaгат служителите да се адаптират изключително лесно и бързо.

Мобилният компютър MC3300x има подобрение във всички технически параметри сравнено с предходните модификации, започвайки от удължения живот на батерията, минавайки през по-нов процесор и отбелязвайки възможността за заснемане на снимки с висока резолюция чрез 13MP задна камера.

Потребителят получава комфорт на употреба в продължение на цялата работна смяна, както и непрекъснатост на работния процес. Мобилните компютри са създадени изцяло за нуждите на складовите служители с цел да спомагат за по-ефективно извършване на ежедневните задължения.

Без проблем разчитат 1D и 2D баркодове, дори на труднодостъпни места, а благодарение на вградената си антена модификацията MC3300xR може да чете RFID тагове, независимо от тяхната ориентация. А бързината на сканиране на етикети и за двете устройства е най-добрата спрямо други мобилни компютри в този клас.