Нови ултра устойчиви таблети ET80/ET85

23/11/2021

Zebra Technologies анонсира най-новата серия устойчиви таблетиET80/85. Те са наследници на таблетите от серия – Zebra XSLATE R12 и се открояват с компактен и лек дизайн. Могат да бъдат използвани за множество приложения, дори при силна запрашеност или влажност на въздуха.

Подходящи са за приложение в транспорта и логистиката, управлението на складови дейности, търговията на дребно, както в помощ на хората от първа линия.

Едно от ключовите предимства на новите таблети Zebra ET80/85 е възможността им да бъдат превърнати в лаптоп за секунди, само чрез добавянето на клавиатура. Така потребителите могат да адаптират устройството спрямо специфичните си нужди за по-лесна и по-удобна работа, без значение къде се намират.

Устройствата притежават вградена защита срещу неоторизиран достъп до устройствата, чрез камера – Windows Hello за лицево разпознаване и допълнителен четец на пръстови отпечатъци, позволяващ двуфакторно удостоверяване.

А с цялостната екосистема от аксесоари на Zebra, потребителите лесно могат да конфигурират идеалното решение за специфичните нужди на всеки служител.

проверка на документи с таблет Zebra ET80