Ново приложение за RFID четци от Zebra Technologies

13/12/2018

RFID таг123RFID е едно уникално десктоп приложение за Windows, което спомага работата с RFID четеца на Zebra Technologies да бъде толкова лесна, колкото да “преброиш 1,2,3”. Чрез улесненото за използване приложение, което включва падащи менюта и радио бутони, Вашият бизнес вече няма да има нужда от експерти, които да настройват RFID четците. Едновременно с това, времето за осъществяване на самия процес ще бъде намалено с дни.

 123RFID е идеалното решение за всеки малък бизнес, който не разполага с IT служители. Четенето на тагове вече е възможно само с 3 клика – с първия клик откривате всички четци, с втория избирате нужния четец, а с третия започвате да четете тагове. Сега ще бъдете сигурни, че сте избрали подходящите тагове, с помощта на надеждните филтриращи инструменти.

Чрез това уникално решение е възможно програмирането на General Purpose Input/Output (GPIO) аксесоари без кодиране. Можете също така да филтрирате по разнообразни категории – Индикатор за силата на сигнала (RSSI), EPC (цялостен или частичен), Asset Tag List.

За по-детайлно анализиране на информацията, 123RFID дава възможност да превърнете данните на таговете в лесно разбираеми графики, за да наблюдавате тенденциите на изменение и проследявате ефективността на процесите.

Не на последно място, изключително предимство на 123RFID е лесният достъп до информация. Независимо дали имате въпроси или изпитвате затруднения в някой от етапите на процеса по настройване или откриване на тагове, отговорите можете да намерите в самото приложение или да гледате подробни видеа в YouTube.