Zebra продукти

Omnii XT15 индустриален мобилен компютър

Индустриалните мобилни компютри от серията Omnii XT15 съчетават в себе си гъвкавост и иновация, които спомагат за лесната адаптация при променящите се нужди на бизнеса. Като продължение на серията  Omnii, Omnii XT15 наследява най-добрите характеристики на Omnii XT10, като добавя нови функционалности, осигурявайки на мобилните служители достъп до повече бизнес приложения, навсякъде и по всяко време.

Устройството се предлага с възможност за избор между Windows® CE 6.0 или Windows® Embedded Handheld 6.5 операционни системи, като и двете се интегрират безпроблемно, за да автоматизират ключови процеси и да подобрят производителността в реално време.

Този индустриален мобилен компютър може да бъде конфигуриран по желания от потребителите начин. Това осигурява гъвкавост и намаляване на разходите за бизнеса, тъй като хардуерът може да бъде преконфигуриран и да не се налага неговата замяна.

Ергономичността на устройството е от съществено значение за ефективността на мобилните работници. Omnii XT15 се отличава с балансирана конструкция, която допринася за комфорта, практичността и лесното изпълнение на задачите. Устройството е оборудвано също така и със софтуер за Kiosk Mode и сензорни екрани, които предлагат лесен за използване потребителски интерфейс.

Благодарение на сертифицираната степен на защита IP67 и IP65, индустриалният мобилен компютър осигурява надеждна производителност и в най-суровите условия. Устройството продължава безпроблемно да работи след намокряне или след изпускане от 2м височина върху бетонна повърхност.

Единствено Zebra Technologies предлагат на потребителите да изберат между клетъчна, Wi-Fi или Narrowband безжична връзка, като предоставя най-добрите безжични опции събрани в едно устройство. 802.11a/b/g/n Wi-Fi поддръжката осигурява връзка с почти всяка локална безжична мрежа и отлична видимост на най-новите графични приложения. Narrowband поддръжката осигурява здрава, достъпна и сигурна безжична връзка за бърза обмяна на данни в големи помещения или пристанища, гари, летища и др.

Оборудван с Texas Instruments® OMAP3 микропроцесор и персонализирана ASIC архитектура, индустриалният мобилен компютър Omnii XT15 осигурява водеща в индустрията ефективност на устройството с удължен живот на батерията до 20 часа. Цветният 3.7-инча дисплей VGA позволява подобрена видимост, а клавиатурата с 95db звукова индикация е изключително подходяща в шумна индустриална среда.

Технически характеристики +

Физически характеристики

Размери

225 mm L x 98 mm W x 44/31 mm D

Тегло

610 г

Клавиатура

59-клавишна буквено-цифрова клавиатура
55-клавишна буквено-цифрова клавиатура
66-клавишна QWERTY цифрова и 36-клавишна цифрова
36-клавишна цифрово-буквена модифицирана

Дисплей

3.7-инчов VGA (640x480) цветен тъч дисплей

Захранване

Литиево-йонна батерия PowerPrecision 5000 mAh

Работни характеристики

Процесор

TI OMAP 3, 800 MHz

Операционна система

Windows® CE 6.0; Windows® Embedded Handheld 6.5

Памет (RAM/ROM)

512 MB RAM и 1GB Flash

Допълнителна софтуер

NetMotion Mobility XE VPN; Mobile Control Center (MCC); Kiosk Mode; Total Recall/TweakIt/Dr. Debug

Баркод скенер

SE955 1D лазер
SE965 1D лазер
SE1224HP 1D лазер
SE1524ER лазер с разширен обхват
SE4500 1D/2D със стандартен обхват
SE4600 1D/2D с разширен обхват

Обкръжаваща среда

Работна температура

-20° до 50° C 

Температура на съхранение

-40° to 60° C

Влажност

5% до 95% относителна, некондензирана

Защита срещу падане

Запазва нормална работоспособност след многократни, последователни падания от 2 м височина върху бетон 

Степен на защита

IP67, IP65, IEC 60529

Електростатичен разряд

±15kVd въздушен разряд,
±8kVd директен разряд,

Безжична комуникация

WLAN

IEEE 802.11a/b/g/n CCX v4, 802.1X, WPA / WPA2-Enterprise & Shared Key, FAST-MSCHAPv2; LEAP; PEAPv0-MSCHAPv2; PEAPv1-GTC; TLS, 64/128 WEP, AESCCMP, TKIP

Bluetooth

Bluetooth® V2.0 + EDR