Други продукти

 

Cisco Systems, Inc. е световният лидер в областта на мрежовите и комуникационните решения. Продуктовата гама включва решения за: oбединени комуникации (VoIP), мрежова инфраструктура (LAN и WAN), безжична свързаност (WiFi, Wimax), центрове за обслужване на клиенти (Call Center), защитени комуникационни инфраструктури, видео наблюдение и контрол на достъпа по мрежата и др.

Към сайта на Cisco Systems

 

 

Dai Nippon Printing Co, Ltd. е водещ световен производител на продукти за сигурна идентификация. Базирайки се на дългогодишния си опит и иновативната технология на холограмите, DNP предлага решения за секретни приложения като финансови документи, документи за самоличност и др. Картовите принтери и PVC картите на DNP осигуряват максимално качество, надеждност и бързина на отпечатване.

Към сайта на Dai Nippon Printing Co, Ltd.

 

 

Datacard Group е един от най-големите доставчици на решения за отпечатване на PVC карти, както и за тяхната сигурна идентификация и пресонализация. Освен картови принтери за разнообразно натоварване и приложение, Datacard предлагат и подходящия софтуер и консумативи.  

Към сайта на Datacard

 

 

Datamax-O’Neil е водещ доставчик на надеждни етикиращи решения. Със своите стационарни и мобилни етикетни принтери, термотрансферни ленти и етикети, Datamax-O’Neil има подходящи решения за най-разнообразни приложения.    

Към сайта на Datamax-O’Neil

 

 

Датекс ООД е водещ производител на касови апарати, електронни везни и други фискални устройства в Централна и Източна Европа. Компанията разработва комплексни търговски системи, хардуерно и софтуерно осигурени със собствени продукти.

Към сайта на Датекс

 

 

Matica Technologies през 2011 година придоби Digital Identification Solutions - световен лидер в предоставянето на съвременни идентификационни решения. Фирмата предлага богата гама от картови принтери, кодиращи опции и ламиниращи модули, както и консумативи като различни картови материали, цветни ленти, ретрансферни филми, ламинати и холографни фолиа. Картовите принтери XID от серията EDIsecure са подходящо решение за редица приложения.

Към сайта на Matica Technologies

 

LXE вече е част от Honeywell.

MCL Technologies предлага удобна платформа за разработка на софтуерни приложения, предназначени за мобилни служители от всякакви сфери - търговия, производство, складове и дистрибуция, транспорт и логистика и др.  Софтуерните инструменти на MCL позволяват бързо и лесно създаване на Auto-ID приложения за мобилни компютри и етикетни баркод принтери.
 
Към сайта на MCL Technologies

 

NBS Technologies проектира, разработва и създава оборудване и софтуер за персонализация на PVC карти, както и други продукти и услуги за всякакви приложения, изискващи издаване на карти. Продуктите на NBS позволяват отпечатването и издаването на контактни и безконтактни карти, смарт карти, EMV и др. Сериите картови принтери Javelin и ImageMaster са предпочитано решение за издаване на момента на персонализирани PVC карти. 
 
Към сайта на NBS Technologies

 

 

Number Five Software предлага специализирани услуги за разработка на драйвери за картови принтери. Компанията е известна със софтуерните си продукти за печат на PVC карти и етикети, наречени CardFive и LabelFive.

Към сайта на NFive

 

 

Opticon е една от първите компании в света, която се специализира в производството на баркод скенери. С времето, Opticon се превръща в международен доставчик на висококачествени решения за автоматична идентификация и събиране и обработка на данни.

Към сайта на Opticon

 

 

Повече от 30 години Printronix задоволява нуждите на клиентите си от висококачествени отпечатващи решения за индустриални приложения. Фирмата предлага етикетни баркод принтери (T4M, T5000r), линейни матрични принтери (P7000 и P5000), RFID принтери (SL4M, SL5), лазерни принтери за голямо натоварване (L7032), RJS скенери, различни софтуерни решения, както и консумативи - етикети и термотрансферни ленти.

Към сайта на Printronix

 

 

Psion беше придобит от Motorola Solutions, чиито бизнес с мобилни решения в последствие стана част от Zebra Technologies

 

 

SATO Corporation е японска компания, която предлага надеждни отпечатващи решения и баркод и RFID продукти и технологии. Продуктовата гама на SATO е изключително богата и включва етикетни принтери, етикети и термотрансферни ленти, софтуерни и мрежови решения и др.  

Към сайта на SATO

 

 

Seagull Scientific е създателят на една от най-разпространените софтуерни програми за дизайн на етикети, наречена BarTender. Това е най-популярният в световен мащаб софтуер за създаване на баркод етикети, функциониращ под Windows. Освен това, Seagull е водещ разработчик на Windows драйвери за баркод принтери.

Към сайта на Seagull Scientific

 

 

Socket Mobile предлага цялоста и гъвкава платформа, която съдържа всички необходими аксесоари за мобилни компютри.  Част от другите периферни устройства на Socket включват SD и CF скан карти, CRS (Cordless Ring Scanner ) и CHS (Cordless Hands Scanner). Компанията предлага и PDA устройството SoMo650.
    
Към сайта на Socket Mobile

 

 

Основана през 1992 година, компанията Wavelink е водещ доставчик на софтуерни решения за разработване на мобилни приложения и управление на мобилна инфраструктура. Над 5000 фирми в разнообразни сфери разчитат на Wavelink за по-бързи и ефективни приложения, намаляване на разходите по поддръжка и управление и осигуряване на по-голяма мрежова сигурност. 

Към сайта на Wavelink