Отличие за Zebra Technologies в областта на здравеопазването

26/07/2023

Независимата организация за пазарно проучване MedTech Breakthrough, която отличава най-добрите компании, технологии и продукти в световния здравен сектор обяви Zebra Technologies за водещ доставчик на цифрови решения. Наградата „Най-добро цялостно решение за мобилен хардуер в медицинския сектор“ бе връчена за отличилата се серия устойчиви таблети ET4x-HC.

ET4x-HC са таблети предназначени за здравеопазването, които подобряват ефективността на здравните работници и качеството на грижите.

 

Таблети предназначени за здравеопазванетоТаблетите се отличава с корпус, създаден от специален материал, издръжлив на постоянна дезинфекция с изключително агресивни препарати. ET4x-HC са оборудвани с бутон, който може да бъде програмиран за спешни повиквания, за отваряне на най-използваните приложения или бърза видимост на необходимата информация. Големият 10-инчов дисплей с висока разделителна способност ги прави лесни за четене, въвеждане на данни, преглед на резултати от изследвания или рентгенови снимки.

ET4x-HC са оборудвани с Wi-Fi 6 и 5G, най-бързата съвременна GSM свързаност, с която здравните служители ще имат достъп до информация във всяко отделение. Bluetooth 5.1 позволява локализирането на устройствата и служителите при възникване на спешност.

Таблетите разполагат с вграден 2D скенер, който чрез сканиране на баркода от гривните на пациентите спомага за тяхната идентификация и прилагане на изписаната терапия.

Идентификация на пациенти„В съвременните дни на дигитализация, здравните заведения се нуждаят от таблети, които да облекчават работата на здравните специалисти, да предоставят цялата информация за пациентите и да осигуряват лесна връзка между екипа“, казва Джеймс Джонсън, директор на MedTech Breakthrough. ET40-HC и ET45-HC от Zebra са таблетите, които предлагат всички необходими функции за здравния сектор.

Мисията на наградите MedTech Breakthrough Awards е да отличи високите постижения и да признае иновациите, упоритата работа и успеха в редица категории здравни и медицински технологии.

Поздравления на целият екип на Zebra Technologies за успеха и приноса им към здравеопазването!