Отново сме сред най-големите IT компании в страната

29/09/2022

Топ 100 IT компании в БългарияЗа поредна година, Баркод Системи България се нарежда на челни позиции в класацията на сп. Капитал за „Най-големите IT компании в България за 2022 г.". Независимо Covid кризата, последващата социална и бизнес изолация и не на последно място икономическите затруднения, екипът на компанията продължава да поддържа силни партньорства с дългогодишни клиенти и да работи неуморно за изграждането на нови такива.

И разбира се, резултатите не закъсняват. В тазгодишната класация на сп. Капитал, компанията заема 83 място сред най-бързо развиващите се IT компании в страната. Горди сме да отбележим една малка част от свои успехи, сред които:

  • 32-ро място сред най-печелившите компании на територията на страната
  • 29-то място сред най-успешните системни интегратори на база приходи за изминалата година
  • 11-то място сред най-добрите хардуерни системни интегратори по приход от 2021 г.
  • 16-то място сред топ софтуерните системни интегратори

Благодарение на предлаганите от нас високотехнологични услуги и коректно отношение сме заслужили доверието на стотици клиенти, развиващи дейност в различни сектори. За повече от 20 години сме продали хиляди устройства и необходимите за тях консумативи. Същевременно, поддържаното от нас оборудване е многократно по-голямо на брой от продаденото.

Участието ни в класацията „Най-големите IT компании в България за 2022 г.“ е доказателство и една силна заявка, че Баркод Системи България е компания, която работи в полза на своите клиенти.

Екипът на Баркод Системи България ООД