Поредно признание за ултра-устойчивите устройства на Зебра

16/08/2023

Лого на ЗебраНа 21 юни 2023 г. в своя доклад, IDC MarketScape обяви Zebra Technologies за водещ доставчик на цифрови решения, които позволяват на бизнеса да свързва хора, данни и активи. Според доклада "Zebra Technologies предлагат едни от най-всеобхватните ултра-устойчиви продукти, създадени специално за работа в натоварена среда, тежки условия и висок интензитет на работа“.

Компанията предлага цялостна екосистема от разработени решения, подкрепящи редица процеси в предприятията. Според IDC MarketScape, корпоративните организации, които искат да внедрят устойчиви мобилни устройства в своята дейност, отговарящи на строго дефинирани изисквания, независимо от сферата на дейност, в която оперират, следва да обърнат изключително сериозно внимание на решенията на Zebra.

Ултра-устойчиви устройстваZebra са доставчиците, които налагат Android като операционна система от корпоративен клас сред производителите на ултра-устойчиво оборудване. Компанията предлага широко портфолио от хардуер, софтуер и услуги, предназначени да отговорят на ежедневните предизвикателства на клиентите. Като участник в програмата Android Enterprise Recommended, Zebra осигурява най-добрата в своя клас поддръжка за удължаване на жизнения цикъл на своите Android устройства, подкрепена от водещата в този клас техническа поддръжка от Zebra Services. Пакетът от продукти и облачни услуги Mobility DNA опростява внедряването и управлението на устройствата, актуализациите на операционната система и софтуера, сигурността и загубите.

"Развълнувани сме, че отново сме обявени за лидер в IDC MarketScape за ултра-устойчиви мобилни устройства", каза Джули Джонсън, старши вицепрезидент, Enterprise Mobile Computing в Zebra Technologies. "Решенията за мобилни компютри на Zebra са специално създадени за широк спектър от индустрии, дейности и процеси. Смятаме, че признанието от IDC MarketScape допълнително засилва отговорността ни да разширяваме портфолиото си от продукти, които са здрави, интуитивни и съобразени с новите процеси на работа на клиентите ни."

Складови устройства