ВЪЗМОЖНО Е – печат на PVC карти с професионално качество на място! (част 1)

14/01/2021

До скоро, за да отпечатате PVC карта, която да има дълъг живот на изображението, трябваше да разполагате с обемна техника за полагане на допълнителен ламинат. За да отпечатате карта със специален ефект – 3D текст или обемно изглеждащи изображения например, трябваше да разчитате на технологии, които ограничават с високи минимални производствени тиражи и срокове за изработка.

Въз основа на задълбочени проучвания на човешките фактори и изучаване на всеки аспект от опита на потребителите, Zebra Technologies разработи иновативно решение за печат на карти, което съчетава в едно опростен дизайн и професионално качество – картов принтер Zebra ZC350.

Решението Zebra ZC350 съдържа средствата, с които се постигат „живи цветове“ на изображенията и се добавят елементи, с които вашият бранд гарантирано може да „изпъкне“. Специализираните и иновативни ленти за картов принтер Zebra ZC350 разширяват възможностите за внасяне на уникални визуални ефекти, 3-D ефекти, защитни знаци и печат на карти с удължен живот на отпечатъка.

За да помогнем в отпечатването на PVC карти с професионално качество, които да покриват всички ваши изисквания подготвихме серия от видеа, които ще публикуваме поетапно в следващите седмици.

 

Вижте първото видео от серията "Как да..." тук >>>