Повишете продуктивността на мобилните служители с RW420 Route Palette

23/12/2010

Новото приспособление е предназначено да съвместо работата на мобилен принтер Zebra RW420 и индустриален мобилен компютърMotorola MC9500, като намалява риска от повреждане или загуба на някое от устройствата и улеснява тяхната употреба.Освен че е най-издръжливият продукт от този клас на пазара, той е и единственият,съвместим с индустриалните теминали Motorola MC9500. Специално създаден за работа на открито, RW420 Route Palette притежава висока степен на защита - IP42 и е влаго- и прахо- устойчив. Той позволява двете устройства да се зареждат едновременно от един и същи източник и по този начин се спестяват средства и се оптимизира пространството.

Новият продукт е резултат от сътрудничеството между Motorola и Zebra Technologies Inc. и е поредното доказателство за стремежа на двете компании да предложат на своите кленти най-практичните и иновативните решения.

Motorola MC9500 отвежда индустриалните мобилни компютри на ново ниво на функционалност и устойчивост чрез ергономичния си дизайн и възможността да поддържа и най-сложните бизнес приложения. Това го прави идеалното допълнение към RW серията от изключително издържливи мобилни принтери на Zebra Technologies Inc.