3 причини да модернизирате склада с индустриални Android устройства

06/07/2020

Светът на електронната търговия процъфтява. Търговците, изправени пред предизвикателството да изпълняват и доставят безпроблемно във възможно най-кратки срокове в пъти повече поръчки, се нуждаят от най-ефективната и ефикасна технология, за да отговорят на очакванията на своите клиенти. И най-критичното звено във веригата за доставки, мястото където може да се допуснат най-много грешки, с най-голямо въздействие върху целия процес, е складът.

От 2010 г. насам фирмите са закупили повече от 15 милиона индустриални мобилни устройства с вградена Windows Mobile операционна система, която не е била проектирана и създадена да отговаря на днешните изисквания за информационна сигурност и производителност.  А, през 2020 Microsoft вече прекрати дори и разширената й поддръжка.

Най-сигурната стратегия в този случай е да модернизирате мобилните си технологии сега!

Android е безспорно водещата операционна система за мобилни устройства, използвана от милиони потребители. Едно от предимствата й е интуитивността, която позволява на потребителите да се адаптират бързо към употребата на устройствата.

Zebra Technologies, световният лидер в областта индустриалните мобилни устройства и баркод технологиите, използвайки всички предимства на Android и добавяйки множество допълнителни разширения и услуги, в момента предлага възможно най-пълната гама устройства с операционна система Android за бизнеса.

3 причини да модернизирате склада с индустриални Android мобилни устройства от Zebra Technologies:

  • Ще помогне на вашия склад да отговаря на нарастващите изисквания за електронна търговия - очаква се размерът на поръчаните артикули да нарасне със 76% до края на 2020 г. Чрез специализираните Android мобилни устройства, доставчиците ще могат да отговорят на всички регулаторни и оперативни изисквания, както и да подобрят ефикасността за изпълнение на поръчките;
  • Ще се увеличи скоростта и точността на изпълнение на поръчките - потребителите очакват бърза доставка на онлайн покупките си. До 2021 г. 78% от доставчиците на логистични услуги очакват да предложат доставка в рамките на същия ден. Индустриалните Android мобилни устройства предоставят на складовите служители възможност за по-бързо ориентиране в склада и разположението на продуктите в него. Така се минимизира времето за търсене, товарене, изпращане и доставяне на стоките до крайните потребители, което от своя страна ще подобри клиентската удовлетвореност и ще спомогне в увеличението на обема на продажбите;
  • Ще се съкрати времето за обучение на персонала - конкуренцията на пазара на труда затруднява поддържането на работното темпо. Складовете са изправени пред продължаваща нужда от обучение и преквалификация на персонала, поради недостига на работна ръка. Модернизирането на склада с Android мобилни устройства ще съкрати значително процеса по обучение на персонала в склада (изключително полезно конкурентно предимство при наемане на сезонни работници), благодарение на това, служителите ще могат да свършат повече работа с минимален риск от грешки;

Като партньор с най-висок статус, Баркод Системи България предлага пълната гама от индустриални и бизнес Android мобилни устройства на Zebra Technologies.