Приложение за проследяване на Zebra устройства

07/02/2019

zebra technologies Ежедневно мобилните устройства на Zebra помагат на фирмите да рационализират и улеснят процесите си. Всеки път, когато дадено устройство не е на мястото си, търсенето му забавя работата и влияе върху производителността на служителите.

С новото приложение Device Tracker от Zebra Technologies ще можете лесно да намирате загубените устройства. Изтеглите и инсталирайте приложението Device Tracker на всеки сървър в корпоративната мрежа или Device Tracker Client, предназначено за Android продуктите на Zebra, за да проследявате локацията им.

Zebra Device Tracker е ново допълнение към Zebra Mobility DNA – софтуер за мобилни компютри с Android и е достъпен като част от Zebra OneCare. Едно от предимствата на приложението е, че използва устройствата и мрежовата инфраструктура, които вече притежавате, включително и WiFi.

Независим дали устройството се намира в голямо или малко помещение, ако е свързано с WiFi мрежа, ще бъде поддържана неговата видимост и ще получавате информация за:

  • Име на устройството
  • Точка на достъп, към която е свързано
  • Оставащ заряд на батерията
  • Време на последно изпращаните сигнали към Device Tracker

Уеб-базираното табло, позволява на IT служителите да виждат състоянието на устройствата и да проверяват предупредителните сигнали, които идентифицират изменения в предварително зададените прагове. Тези сигнали се задействат, когато устройствата не се отчитат от Device Tracker в определен период от време или когато нивото на батерията спадне под зададения праг.

Приложението Device Tracker от Zebra Technologies гарантира безпроблемно проследяване на устройствата, без това да застрашава сигурността на бизнеса.