ProGlove

Proglove logoWorkaround GmbH е немска компания, производител и доставчик на индустриални решения с марката ProGlove. Компанията използва човеко-центричен подход към иновациите (насочен повече към човека, отколкото към технологиите), вярвайки че дигиталната трансформация в четвъртата индустриална революция (Индустрия 4.0)  ще бъде по-силна, когато човешкия фактор бъде напълно интегриран в нея.

Иновативното решение на компанията – ръкавица с интегриран сканиращ модул, позволява на служителите в производството, транспорта и логистиката, както и в търговията на дребно, да повишат производителността и да оптимизират работните си процеси, намалявайки времето за сканиране на баркод, с до четири секунди (за всеки сканиран баркод).

Решенията на ProGlove са интегрирани в производствените и складови процеси на някои от най-известните марки в света, включително Audi, BMW, Bosch, Daimler, DHL и Lufthansa Technik.

  • Баркод скенер Mark Display

    Mark Display е малък и изключително мощен мобилен баркод скенер, който предоставя важна информация на служителите, където и когато е необходима.