Zebra продукти

Принтери за PVC карти

Картовите принтери на Zebra Technologies са предназначени за изработване на лични карти в системите за достъп, кредитни и дебитни карти, лични карти, шофьорски книжки, документи за самоличност, "pre-paid" карти, временни пропуски и много други. Предимствата им са ниската цена, възможността за пълноцветен печат, високото ниво на защита срещу фалшифициране, печат на променлива информация (серийни номера, информация от база данни, снимки и др.).

 

С картовите принтери Zebra ежедневно се отпечатват над 1.5 милиона PVC карти в над 90 страни по целия свят. Те са най-здравите принтери на пазара в момента и се предлагат с изключително добри гаранционни условия. Отличават се с интуитивен потребителски интерфейс и са лесни за работа с минимална нужда от обучение. Богатата продуктова гама включва модели с разнообразни опции - USB, безжично или Ethernet свързване, кодиране на смарт карти/магнитни карти/(UHF) RFID; ламиниране и др.

 • Zebra ZC10L Картов принтер

  Картовият принтер ZC10L дава възможност да отпечатвате PVC карти с качество като на снимка, богати и наситени цветове, както и да персонализирате карти с нестандартен размер, предназначени за различни събития.
 • ZXP Серия 9 Ретрансферен принтер за печат на PVC карти

  Отпечатва PVC карти с фото качество на изображението и печат от ръб до ръб при много висока скорост. Подходящ е за приложения с голямо натоварване, изискващи високо ниво на сигурност.
 • ZXP Серия 7 принтери за печат на PVC карти

  По своите характеристики и цена, картовият принтер ZXP7 се позиционира между ZXP3 и ZXP8. Предназначен е за приложения със средно или високо натоварване, които изискват прецизно качество на отпечатъка при висока скорост.
 • ZC300 и ZC350 принтери за печат на PVC карти

  Картовите принтери ZC300 и ZC350 отпечатват двустранно монохромни и цветни изображения по-бързо, по-лесно и по-прецизно. Принтерите се отличават с графичен LED/LCD интерфейс, повече функции за сигурност и изключителен дизайн.
 • Картов принтер ZC100 за едностранен печат

  Създаден на базата на картовия принтер ZXP Серия 1, потребителите на ZC100 ще се радват на опростени операции при отпечатване, модерен дизайн и допълнителни възможности, които правят принтера по-лесен за интегриране, използване и управление.
 • ZXP Серия 3 принтери за печат на PVC карти

  Картов принтер от средна категория. ZXP3 е добро решение за едностранен или двустранен печат на PVC карти в приложения с малко до средно натоварване.
 • Zebra ZXP Серия 1 принтери за печат на PVC карти

  ZXP1 е най-добрият картов принтер на пазара от ниския ценови сегмент. Той е предназначен за употреба в приложения с не голямо натоварване за едностранен печат на цветни или монохромни PVC карти.
 • QuickCard ID комплект

  Решение, включващо всичко, от което една фирма се нуждае, за да направи фото-идентификационни карти без специални софтуерни познания. Комплектът позволява бързо, лесно и икономично да се проектират и изработят PVC карти за различни приложения.
 • Картови принтери на NBS Technologies

  При интерес от страна на клиентите, Баркод Системи България има възможност да достави картови продукти на фирма NBS Technologies.