Zebra продукти

PVC карти

С цел максимално удовлетворяване на все по-високите изисквания на потребителите, Баркод Системи България предлага широко портфолио от PVC карти Zebra. Картите Zebra са съвместими по ISO, без прашинки и частици останали от производствения процес, с добре изрязани ръбове, минимизиращи рисковете по време на работа.

Създадени са специално за печат върху картови принтери от Zebra, а качеството им е доказано, чрез многократни тестове. Картите Zebra се отличават с намалено износване, както и яркост и издръжливост на отпечатаните изображения.

За приложения с високи изисквания към дълготрайността на картата и защитата на информацията, Zebra предлага PVC карти с вградени холограмни изображения, отпечатък с променлив цвят в зависимост от посоката на гледане, фабрично положен микро текст или ултравиолетови (UV) изображения.

Zebra предлага PVC карти с различна дебелина, самозалепващи се карти, карти с гръб, на който може да се пише, карти с магнитна ивица и много други.

 

PVC картите Zebra осигуряват:

  • Висококачествен отпечатък
  • Ярки и контрастни цветове
  • Безпроблемно отпечатване на дори най-малките детайли
  • Намалено износване на картовите принтери
  • Функции за сигурност, чрез вградени персонализирани холограмни изображения

С грижа за околната среда, Zebra предлагат PVC карти създадени от рециклирани материали. Те притежават характеристиките на стандартните карти, а поставени в депо с постоянен контакт с микроорганизми се разграждат за период до 5 години.