Zebra продукти

QuickCard ID комплект

Zebra QuickCard ID Solution е решение, включващо всичко, от което една фирма се нуждае, за да направи фото-идентификационни карти без специални софтуерни познания. Функционалният комплект позволява бързо, лесно и икономично да се проектират и изработят карти с идентификационни или търговски цели (корпоративни карти за достъп, клиентски и членски карти, студентски и преподавателски документи и карти за библиотека, посетителски карти, тагове за багаж и други). 

Освен пълноцветен картов принтер за едностранно или двустранно отпечатване с или без магнитно кодиране, комплектът съдържа и софтуер за дизайн на карти с готови шаблони и възможност за създаване на индивидуален дизайн, което прави проектирането на карти много бързо и лесно.

Заедно с картовия принтер и софтуера за него, в пакета са включени и USB дигитална камера за заснемане на идентификационни снимки и консумативи за отпечатване на 200 карти (за ZC300/ZC350 ) или 150 карти (за ZC100). Това достъпно и лесно за приложение решение дава възможност дори на по-малки организации да отпечатват PVC карти с професионално качество и вид така, че да могат да отговорят на нарастващите изискванията на пазара.


Zebra QuickCard ID Solution включва:

  • Един от следните модели картови принтери: Zebra ZXP7 - висок клас за големи обеми карти с високо качество на отпечатъка; ZC300/ZC350 - професионална серия за средни натоварвания или Zebra ZC100 - базов модел за неголямо натоварване
  • Софтуер за дизайн на карти
  • USB цифрова камера
  • 150 или 200 PVC карти в зависимост от модела принтер
  • Лента за пълноцветен печат
  • Двугодишна ограничена гаранция