Сигурна инвестиция при покупката на устройства на Zebra посредством сервизните договори Zebra OneCare®

11/02/2021

Случвало ли Ви се е да се претърпите загуби поради прекъсване на работния процес в резултат на излизане от строя на баркод скенер, мобилен компютър или етикетен принтер?

А търсите ли решение, с което да осигурите спокоен и непрекъснат работен процес дори при повреда на някое от устройствата?

Zebra първи започнаха да предлагат преди години сервизни договори.

Zebra-OneCare-logoСъс закупен сервизен договор Zebra OneCare® можете да надградите стандартната гаранция и да удължите продължителността на употреба на вашите Zebra устройства с години, подобрявайки инвестицията, която сте направили в специализирано бизнес оборудване.

 

Сервизният договор Zebra OneCare® се предлага само за нови продукти Zebra.

Zebra OneCare® включва допълнителни услуги надвишаващи стандартните гаранционни условия, предоставяйки сигурност и спокойствие през целия период на договора. Zebra OneCare® покрива услуги като поправка на инцидентно счупени или повредени устройства, диагностика на устройства, обновявания на операционната система и много други услуги в зависимост от типа на сервизния договор.

В зависимост от нуждите на бизнеса се предлагат различни видове сервизни договори, като най-масово ползваните са Zebra One Care Essential и Zebra One Care Select.

Повече за сервизните услуги и договори предлагани от Баркод Системи България съвместно със Zebra Technologies вижте тук >>