Серията мобилни принтери ZQ600 и ZQ600 -HC

19/08/2019

етикетни принтериЕтикетните принтери от серията ZQ600 се предлагат в два размера: 3-инчов ZQ620 и 2-инчов ZQ610. Принтери от серията ZQ600 са изключително подходящи за области като търговия на дребно, производство, транспорт и логистика.

От друга страна, серията мобилни принтери ZQ600-HC е специално създадена да задоволява нуждите на служителите, работещи в областта на здравеопазването. ZQ600-HC са създадени от материали, издръжливи на дезинфекция, които могат да бъдат почистени между всяка употреба на устройството, за да се предотврати разпространението на инфекции.

Увеличеният капацитет на батерията удължава нейния живот и работата на устройството. Оборудвани с патентованата технология Power SmartPrint на Zebra, тази серия принтери спестяват от 20% до 30% от мощността на батерията, така че да работите повече само с едно зареждане. PowerPrecision+ осигурява най-доброто захранване и управление, като идентифицира стареещата батерия преди да е повлияла на производителността на устройството.

мобилни принтери за етикети ZEBRAПринтерите на Zebra са известни с това, че са начело на пазара на устройства с безжични технологии. ZQ600 от своя страна предлага най-бързата връзка, благодарение на 802.11ac Wi-Fi поддръжката, Bluetooth 4.1 Classic и Low Energy. Чрез бързата роуминг технология принтерите ZQ600 ще поддържат непрекъсната връзка, дори когато служителите са в движение.

ZQ600 извеждат популярната QLn платформата на Zebra и я прави още по-добра, добавяйки иновативни технологии и дизайн. Едновременно с това устройството е лесно за интегриране и защита, благодарение на операционната система Link-OS и набора от инструменти на Print DNA. Резултатът е превъзходен печат, опростено дистанционно управление и по-добра производителност.

Този интелигентен принтер влиза в „спящ“ режим в моментите, когато не се използва и автоматично се събужда, когато потребителят изпрати задание за печат, без нужда от рестартиране на устройството.

мобилен принтер за етикети ZQ600ZQ600 разполага с голям дисплей, лесен за използване интерфейс и персонализирано меню. Дисплеят променя цвета си, когато принтерът е поставен на пауза или се идентифицира грешка, така че потребителите да разберат какво е необходимо на устройството, за да бъде готово за работа.

Етикетните принтери от тази серия са леки и удобни за носене през цялата работна смяна, оборудвани с дисплей от закалено стъкло и една от най-твърдите пластмаси, устойчиви на силен удар. Механичните подобрения в дизайна допълнително увеличават здравината и продължителността на работа.