Усъвършенствана серия бизнес мобилни компютри TC52х и TC57х от Zebra Technologies

10/09/2020

Новата серия бизнес мобилни компютри TC52x и TC57x на Zebra Technologies са наследници на изключително успешните TC51/TC56 и TC52/TC57. Устройствата са по-бързи и по-устойчиви от предшествениците си и осигуряват повече от 14 часа издръжливост на батерията, за спокоен и непрекъснат работен процес.

Бизнес мобилните компютри TC52x и TC57x на Zebra идват с усъвършенствани Zebra-only функции, както и повече инструменти от Mobility DNA инструменти.

 

Благодарение на 5-инчовият Full HD дисплей служителите получават повече пространство за преглед на информация, а мултитъч технологията работи без проблем дори при навигиране с ръкавици или с мокър пръст.

Интегрираният Bluetooth и поддръжката на Device Tracker позволяват бързото и лесно откриване на оставени не на място или на липсващи устройства.

TC52x/TC57x са първите устройства в своя клас, които предлагат мощта на Android 10 с до осем години актуализации за сигурност.

 

Бизнес мобилните компютри TC52x и TC57x на Zebra се предлагат с пълен набор от аксесоари, необходими за ежедневните бизнес нужди.

Бизнес мобилен компютър Zebra TC52x