Сертифицирано решение за оразмеряване на пратки

21/06/2022

Zebra Technologies представиха първото в индустрията международно сертифицирано решение за оразмеряване на пратки. Предвидено за мобилните компютри на компанията, Zebra Dimensioning Certified Mobile Parcel осигурява точно изчисляване на транспортните такси в момента на приемане на пратката.

Работата с Zebra Dimensioning не изисква допълнителни външни аксесоари, прикрепени към използваното устройство. По този начин, компанията отново набляга на част от важните характеристики, а именно комфорт, ергономичност, надеждност и удобство. В допълнение, ако мобилният компютър бъде изпуснат, той ще остане защитен, за разлика от устройство с прикрепен аксесоар за измерване.

Zebra Dimensioning е решение, подходящо за служители в движение, които бързо трябва да заснемат точните размери в различни условия.

При заснемане, пакетите могат да бъдат поставени на плот или на различна подова настилка. Качеството на снимката и точността на заснетите размери не се повлияват и от светлината. Zebra Dimensioning успешно се справя при пряка слънчева светлина на открито, вътрешно осветление или на тъмно.

Потребителите могат да заснемат кашони с размери, вариращи от 10 см до 100 см за всяка страна. Кутиите могат да бъдат обикновени или опаковани, а лентите и етикетите не влияят при определяне на точните размери.

Zebra Dimensioning Mobile Parcel е решение, което облекчава предизвикателствата в сектори като транспорт и логистика, пощенските и куриерските услуги. Zebra Dimensioning намира широко приложение и в складовата дейност, при оптимизиране на складовото пространство, автоматичното изчисляване обема пратки, избор на подходящ контейнер за товарене и пр.