SOTI продукти

Доказано решение за дистанционно управление, което прави Enterprise Mobility Management (EMM) по-лесен от всякога. То дава възможност на компаниите да управляват сигурно всяко устройство или IoT крайна точка, независимо от форм-фактор и операционна система, през целия жизнен цикъл на устройството.

SOTI Assist е първото в бранша решение за диагностика и хелп-деск, което е специално създадено за мобилни устройства. Решение за дистанционно управление, в резултат на което, от всяко място и по всяко време, могат бързо да се анализират, отстраняват и разрешават проблеми с мобилни устройства и приложения работещи на него.

SOTI Snap е решение за разработка на мобилни приложения на различни платформи, създадено за бизнес клиенти. То дава възможност на фирмите да създават бързо и рентабилно мобилните приложения, от които се нуждаят, без да са необходими специализирани ресурси.

Business intelligence решение, което предоставя данни за анализ свързани с използваните приложения, генериран трафик на данни, използвани мрежи и регистрирани местоположения на устройството. SOTI Insight улеснява организациите да събират полезна информация за факторите, влияещи върху производителността на мобилните им устройства.

SOTI Connect е решение, което осигурява цялостно управление на жизнения цикъл на IoT устройства. Благодарение на изключителната си гъвкава архитектура, IoT устройствата могат бързо да се поддържат и управляват, намалявайки времето за внедряване на IoT проекти.

SOTI Identity позволява лесен и сигурен достъп до пълния набор от решения на платформата SOTI ONE. То осигурява централизирано удостоверяване на потребителя и управление на роли, в резултат на което  фирмите създават безпроблемни, интегрирани работни потоци за управление на мобилната инфраструктура.