Zebra продукти

Спрени от продажба

 • Zebra XSLATE R12

  Zebra XSLATE R12 е таблет, който предлага повече функционални възможности и по-висока производителност от всяко устройство в този клас. Той е едно от най-бързите ултра здрави 2 в 1 устройства предлагани днес, позволяващи работа в офиса или на открито.
 • Zebra XSLATE B10

  XSLATE B10 с Windows от Zebra предлагат повече мощност на ядрото, сигурност и гъвкавост на работните процеси в сравнение с предишното поколение таблети. Предлагат се в две форми XSLATE и XBOOK за удобството в офиса и извън него.
 • Zebra XSLATE D10 таблет

  XSLATE D10 с Android се отличава със здравина, ергономичност и по-добра производителност. Ултра здравата външна рамка и двойно по-голямата мощност осигуряват на потребителите на устройството предимство както в офиса, така и навсякъде извън него.
 • Zebra ET50/55

  Бизнес таблетите ЕТ50/55 притежават всички характеристики и функционалности на моделите от високо индустриалния клас, които да задоволят нуждите на съвременния бизнес в комбинация с добър потребителски вид.
 • Zebra ET1

  Zebra ET1 е специално създаден за ежедневна употреба в рамките на компанията и като такъв е устойчив на многократни изпускания, удари и заливания, както и на екстремно ниски или високи температури.