Алианс между IBCS Group и SPICA Group

15/10/2018

Алианс между IBCS Group и SPICA Group

IBCS Group, водещ софтуерен и   системен интегратор в областта на   мобилните бизнес решения в Централна   Европа, и SPICA Group, водещ доставчик на решения за управление на веригата за доставки и решения за управление на служителите в Адриатика, обявиха стратегическо партньорство с цел глобално предлагане на своите клиенти на уникална комбинация от продукти и услуги.

Членовете на Алианса вече ще имат възможността да предлагат цялостни решения за управление на веригата за доставки в множество държави - от Балтийско до Адриатическо и Черно море.

Основната цел на Алианса е да доставя услуги на най-високо ниво на клиентите в десетте държави в Централна, Източна и Югоизточна Европа, в които оперира Алианса. Партньорството между тези две водещи на своите пазари групи от фирми създава уникален екип от професионалисти, който в допълнение на утвърдените лидерски пазарни позиции, ще ни помогне да обслужваме на еднакво високо ниво нашите водещи клиенти в цялата ни територия.заяви Brian Marcel, Председател на IBCS Group.

През последното десетилетие и двамата партньори достигнаха позициите на пазарни лидери в своите територии. Обединявайки усилията на SPICA Group и IBCS Group ще ни осигури нови пазари и по-високо ниво на обслужването на нашите клиенти. В момента в Европа няма друга организация, която да притежава и предлага на своите клиенти толкова богат професионален опит и експертни познания в областта на управление на веригите за достави, и покриваща толкова голям брой държави“. каза Tone Stanovnik, Президент на  SPICA Group.

Ползите за нашите клиенти

Благодарение на IBCS-SPICA Alliance нашите клиенти ще получат достъп до задълбочени познания, професионален опит и утвърдени решения за управление на веригата за доставки. SPICA-IBCS Alliance ще осигурява не само уникални решения, които оптимизират логистичните процеси, но и локално обслужване и поддръжка на най-високо ниво в целия регион. Обединеният екип на Алианса се състои от около 300 професионалисти в областите на управление на веригата за доставки, мобилните бизнес информационни системи и автоматичната идентификация на продукти и хора, с опит от над 25 години.

За IBCS Group

На клиентите си в България, Чехия, Унгария, Полша и Словакия IBCS Group предлага цялостни решения за повишаване ефективността, ефикасността и  продуктивността на бизнеса, намаляване на разходите и повишаване на конкурентноспособността. Членовете на IBCS group са IBCS Poland, Баркод Системи България, IBCS Hungary, Kodys и Kodys Slovensko. Експертния екип на IBCS Group се състои от над 180 човека. IBCS Group предлага цялостни решения и услуги в областта на веригата за управление на доставки.

За SPICA Group

SPICA Group е водещ доставчик на решения, осигуряващи дигиталната трансформация в областите на управлението на веригата за доставки и управлението на служители в Адриатическия регион. Над 100 професионалисти работят в офисите на групата в Загреб, Любляна, Скопие, Подгорица и Лондон. Решенията на SPICA Group помагат за повишаване на ефективността и гъвкавостта на процесите през цялата верига - Производство, Транспорт, Логистика, Търговия. Друга основна сфера на дейност са и решенията за управление на служители в областта на Услугите, Банките и Администрацията не само в Югоизточна Европа, но и в EMEA.