Zebra продукти

Ултра устойчиви таблети Zebra ET80/ET85 с Windows

Базирайки се на необходимостта от надеждни, здрави и устойчиви таблети, Zebra създадоха серията ET80/85. Наследник на Zebra XSLATE R12, те са ултра устойчиви, но въпреки това повече от 35% по-тънки и 20% по-леки от конкурентните модели. Работят с операционна система Windows и въпреки че се продават като таблети, те могат лесно да бъдат превърнати в лаптоп, чрез добавяне на допълнителна клавиатура.

Таблетите ET80/85 използват 11-а генерация Intel® Core™ процесори. Имат пасивно охлаждане, без вентилатори, което предоставя възможност за по-добро запечатване на корпуса. Проектирани са според най-новите стандарти MIL-STD-810H, имат сертификат Class 1 Devision 2 (C1D2) и могат да се използват дори в присъствието на лесно запалими материали.

Дисплеят е с резолюция 2160 x 1440 със съотношение 3:2 и 800 нита максимална яркост, благодарение на което могат да се използват при директна слънчева светлина.

Моделите ET80/85 се възползват от най-съвременните технологии за безжична комуникация. Поддържат Wi-Fi 6E, 5G, Bluetooth 5.2 и Citizens Broadband Radio Service (CBRS).

Въпреки че работят с операционна система Windows, таблетите ET80/85 поддържат уникалните решения на Zebra – Mobility DNA и Data Capture DNA.

С цялостната екосистема от аксесоари на Zebra, клиентите могат да конфигурират идеалното решение за специфичните предизвикателства, възникнали пред служителите им. Също така, с поддръжката, осигурена от допълнителното сервизно обслужване Zebra OneCare®, потребителите могат да защитят инвестициите си и да гарантират максимална продължителност на работата на устройствата си.