Новите търговски индустриални принтери от серията ZT100 и ZT200

14/10/2022

Търговски индустриални принтериРазполагате ли с принтер, осигуряващ възможности за печат, които ви държат в крак с времето? Представяме ви търговските индустриални принтери ZT111 и ZT231. Те са компактни и предоставят правилната комбинация от функционалност, качество и добра скорост на печат, които всеки потребител очаква от технологичния лидер Zebra.

ZT231 е изграден от метална рамка и корпус, докато ZT111 е проектиран от метална рамка и пластмасов корпус, което ги прави изключително подходящи за работа в индустриална среда. Принтерите дават възможност за отпечатване на ясен текст и баркодове, с опционалната разделителна способност от 300 dpi, с възможност за увеличаване на производителността на печата.

Размерите на двата принтера позволяват да бъдат поставени почти навсякъде. Благодарение на двустранно сгъваемата врата, с която са оборудвани и двата модела, пространството необходимо за отварянето й е значително по-малко.

Устройствата предлагат бърза скорост на печат, интуитивно зареждане на етикети, цветно кодиране и регулируеми сензори.

Поставяне на етикети при ZT231

ZT231 е оборудван с 4.3-инчов цветен сензорен екран, с възможност за бърз достъп до полезна информация и видеа с инструкции за работа, докато ZT111 разполага с интуитивен интерфейс от 3 бутона и 5 икони, показващи състоянието му.

Устройствата не изискват обучение при първоначалното им интегриране в системата. ZT111 и ZT231 могат да бъде лесно интегрирани във вече съществуващата мрежа от устройства, като в същото време успешно заменят наличните принтери на други производители. Този процес не налага каквито и да било промени, в това число формата на етикета или пренаписване на кода.

Свързването на принтерите с мобилните устройства и човешкия фактор е от решаващо значение, що се отнася до повишаване на производителността. Ето защо индустриалните принтери улесняват този процес, благодарение на широкия набор от възможности за свързване, в това число Serial и Ethernet, USB, 802.11ac Wi-Fi, NFC.

С опциите за надграждане, които могат да бъдат инсталирани на място по всяко време, принтерите ще бъдат адаптирани към променящите се нужди и интензитет на работа. Индустриалните принтери ZT231 и ZT111 намират широко приложение в области като транспорт и логистика, складове, производство, търговия на дребно и здравеопазване.

ZT231 в приложението