TC15 - новият мобилен компютър от Zebra

27/07/2022

TC15 мобилен компютърВ днешно време, все по-големият обем поръчки създава повече затруднения на търговците да изпълняват всички работни задачи в срок. За да се справят с това предизвикателство, служителите във всяка точка от веригата за доставки трябва бързо да обменят информация. Необходимо е устройство, което е предназначено за много и различни сфери на дейност.

TC15 е най-новият мобилен компютър от Zebra, който е създаден да работи както в търговията на дребно, така и в сектора транспорт и логистика. Благодарение на това поколение мобилни компютри, служителите ще изпълняват задачите по-бързо и прецизно.

Мобилният компютър е прахо- и водоустойчив, издръжлив на падане върху бетонна повърхност. Две от най-уязвимите звена във всяко устройство – дисплеят и скенерът, са допълнително защитени с устойчиво на надраскване стъкло.

Здравата конструкция осигурява надеждност както на закрито, така и на открито, а 8-ядреният Qualcomm процесор безпроблемно поддържа няколко едновременно работещи приложения.

 

Големият 6.5-инчов екран означава повече информация и по-малко превъртане, но балансът при устройства с голям екран е изключително важен. Точно поради тази причина, екипът на Zebra оптимизира разпределението на теглото, така че служителите да държат TC15 без никакво усилие за продължителен период от време.

Мобилният компютър е с вграден многоравнинен скенер от бизнес клас, благодарение на който сканирането на баркодове е бързо и без необходимост от прецизно насочване. TC15 успешно сканира 1D/2D и Digimarc баркодове, дори ако те са повредени, зле отпечатани или замърсени.


TC15 in retail