TC22/TC27 - третото поколение мобилни компютри от изключително успешната серия TC2x.

05/07/2023

Мобилен компютър ТС22/27Zebra Technologies лансираха най-новото поколение от изключително успешната серия мобилни компютри TC22/TC27. Надграждайки своите предшественици, устройствата предоставят най-новите характеристики, от които се нуждае всеки бизнес, за да е конкурентоспособен. Третото поколение от серията TC2x обхващат стила на потребителския смартфон и бизнес функциите, които повишават производителността.

Комбинацията от мощен процесор и добра памет, позволяват на новите мобилни компютри от серията TC2x работа с тежки приложения. Що се отнася до безжичните връзки, служителите могат да се възползват от 5G връзка, при работа на открито и Wi-Fi 6/6E за колегите им вътре в обекта. TC22/TC27 работят с операционна система Android с възможност за надграждане до Android 16, за да използват успешно всяко следващо актуално приложение.

Големият 6-инчов FHD+ дисплей позволява по-добра видимост при по-малко превъртане на екрана.

 

Сканирането на баркодове става по-бързо и с по-малко усилия, благодарение на възможността за избор между два сканиращи модула -  SE4710 1D/2D, със стандартен обхват на сканиране и SE55 1D/2D с разширен обхват на сканиране на елементи от много близки или далечни разстояние.

Мобилни компютриTC22/TC27 имат изключително издръжлива конструкция и са създадени да работят години наред, независимо от условията на обкръжаващата среда - дъжд, сняг, прах, работа на открито или закрито. Две от най-уязвимите звена на всеки мобилен компютър, дисплеят и скенерът са вече защитени от надраскване и счупване, благодарение на стъклото със защита Corning Gorilla.

Мобилните устройства са оборудвани с издръжлива батерия, за да ги поддържат работещи по време на цялата работна смяна. В допълнение, сменяемата батерия предотвратява спирането на работата и извеждането на устройствата от експлоатация.

Богатия набор от аксесоари, подходящи за TC22/TC27 могат да персонализират устройствата за съответния бизнес, приложение и удобство за служителите.

Награждаваният екип по индустриален дизайн на Zebra са проектирали дизайна на TC22/TC27, който е не само изключително здрав, но и комфортен за работа по време на цялата смяна.

TC22/TC27 са изключително подходящи за сфери като търговия на дребно, хотелиерство, складови задачи и широк спектър от приложения, които изискват постоянна мобилност на персонала.