Zebra продукти

TC72/77 Бизнес мобилен компютър с Android

Създадени на базата на изключително успешната серия TC70, мобилните бизнес компютри TC72/77 с Android са едни от най-здравите устройства в своя клас. Те осигуряват познатото усещане при работа с потребителски смартфон, като едновременно с това са проектирани да издържат и в най-тежките индустриални условия. TC72/77 са оборудвани с нова платформа, предлагаща повече възможности от всяко друго устройство в този клас.

Усъвършенстваната технология за сканиране и PRZM технология за улавяне на данни осигуряват светкавично бързо заснемане на електронни и печатни 1D и 2D баркодове, включително и Digimarc. Разширеният работен обхват и широкото зрително поле позволяват на TC72/77 да сканират баркодове от близко и далечно разстояние без да се налага да губите време в точното приравняване на устройството и сканирания обект.

5-инчовият дисплей с висока резолюция осигурява по-добра видимост и работа с графични приложения, дори при ярка слънчева светлина. Служителите могат да работят с TC72/77, когато дисплеят е мокър, с пръст, ръкавица или стилус.

PowerPrecision+ осигурява внушителните 15 часа мощност на батерията, готова да работи и по време на най-дългите работни дни. Изключително предимство на TC72/77 е режима за бърза смяна на батерията, който позволява нейната подмяна, без да изключвате устройството и работещите приложения.

С TC72/77 от Zebra Technologies служителите ще получат по-бърза и надеждна Wi-Fi връзка. Сега точките за достъп могат да комуникират с няколко устройства едновременно, подобрявайки капацитета, скоростта и обхвата на Wi-Fi мрежата. Bluetooth 5.0 поддръжката подобрява гъвкавостта на използваните приложения и производителността, а Bluetooth  Low  Energy намалява изискванията за захранване, за да удължи времето и цикъла на батерията.

С новата 5MP предна камера можете да използвате най-новата технология за локализация Visible Light Communication (VLC), която позволява да проследявате местоположението  на служители, a цветната 13MP задна камера заснема ясни и точни изображения.

Технически характеристики +
Физически характеристики
Размери

161 mm L x 84 mm W x 28 mm H

Тегло

376 гр.

Клавиатура Виртуална или Enterprise клавиатура
Дисплей 4.7” High Definition (1280x720), с LED подсветка, Corning Gorilla Glass
Touch панел Капацитивен, мулти-тъч, може да се работи с ръкавица или стилус, протектор за екран и режим за дъжд
Батерия

Презареждаща се литиево-йонна 3.7 V, 4620 mAh, PowerPrecision+

Работни характеристики

Процесор

Qualcomm Snapdragon 660 octa-core, 2.2 GHz
Операционна система

Android 11 с възможност за надграждане до Android 14

Памет (RAM/ROM)

4 GB RAM/32 GB Flash pSLC

Камера 5 MP предна камера
13 MP задна камера с автофокус
Сканиращ модул

SE4750 1D/2D imager, обхват на сканиране - Code 39 barcode
20 Mil: 4.1 см до 92.2 см
3 Mil: 7.1 см до 15.9 см

Типове данни 1D/2D баркодове, снимки, видео, подписи, документи
Обкръжаваща среда
Работна температура -20° до 50° C
Температура на съхранение -40° до 70° C

Влажност

5% до 90% некондензирана влажност
Защита срещу падане

Запазва нормална работоспособност след многократни падания от 1.8 м върху бетонна повърхност при стайна температура според MIL-STD 810G.

Безжична комуникация
WLAN IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/d/h/i/r/k/v3/w; Wi-Fi™ certified; IPv4, IPv6, 2x2 MU-MIMO
Bluetooth Class 2, Bluetooth v5.0, Bluetooth Low Energy (BLE)

Изтегли Zebra TC72-77_Specification Sheet.pdf