TC73/78 - новите ултра-устойчиви мобилни компютри от Zebra

20/03/2023

TC53/58 ултра-устойчиви мобилни компютриВ края на 2022г., Zebra Technologies представиха TC73 и TC78, новото поколение ултра-устойчиви мобилни компютри. Серията TC7x са по-леки, тънки и здрави, оборудвани с водещите технологии в този клас. Основна разлика между двете устройства е, че TC73 се предлага само с Wi-Fi, докато TC78 има възможност за Wi-Fi и GSM свързаност.

Запознайте се с пет причини, поради които мобилните компютри от серията TC7x са правилният избор:

  1. Притежават до 90% повече изчислителна мощност, благодарение на новото поколение осем-ядрен процесор Qualcomm 6490 и 400% по-бърз графичен процесор.Складово приложение на TC73/78
  2. Свързват се посредством 5G и Wi-Fi 6E безжично свързване. Wi-Fi 6E е три пъти по-бърз, има 75% по-малко закъснение и поддържа четири пъти по-голям брой устройства, в сравнение с Wi-Fi 5 и всичко това с нуждата от по-малко батерия. Мобилните компютри работят безпроблемно с най-взискателните приложения. Това гарантира бърза работа на служителите, мигновено изпълнение на поръчките, лесно намиране на нужната информация и достъп до тежки файлове.
  3. С мобилните компютри TC73/TC78 сканирането на етикети, дори на най-високите стелажи, е по-лесно от всякога. Мобилните устройства от серията TC7x имат версии с възможности за оразмеряване на пратки и изчисляване на транспортните им разходи, с натискане на един единствен бутон. С помощта на RFID, инвентаризацията в складовете се извършва за рекордно кратко време.
  4. Корпусът на TC7x е изключително здрав, лек и тънък. Отличават се с най-добрата в индустрията спецификация за изпускания и увеличена издръжливост с до 25% в сравнение с предходното поколение мобилни компютри TC7x. Получавате здраво устройство, което същевременно е лесно за хващане, леко за пренасяне и удобно за използване през цялата работна смяна.
  5. Ултра-устойчивите мобилни компютри TC73/TC78 са оборудвани с приложения, помощни програми и инструменти, които увеличават максимално тяхната производителност.

TC7x са изключително подходящи за различни сфери на дейност, сред които транспорт и логистика, производство, складове, правителствения и публичен сектор, търговия на дребно, авиокомпании и др.

TC73/78 в складови помещения