Zebra TC8300 ново поколение мобилни компютри

08/05/2019

Мобилен компютърZebra TC8300 се отличава с новаторски ергономичен дизайн, който минимизира движенията и повишава производителността с до 14%. Подобрен с най-новите WiFi и Bluetooth технологии, TC8300 се затвърждава като най-бързото и надеждно безжично устройство в своя клас.

С TC8300 получавате всички предимства на най-новата версия на Android, благодарение на което, ще работите с устройство, което вече познавате. TC8300 опростява всеки аспект от внедряването на Android в склада – включително процесът на миграция и сигурност, контрол върху актуализациите и мобилните услуги на Google. Устройството се отличава с 8-ядрен процесор, до осем пъти повече RAM памет и до 32 пъти повече Flash памет, в сравнение с предишната версия. С TC8300 можете да използвате наличните ТЕ приложения без допълнителни модификации или нужда от обучение.

Сега няколко устройства от серията TC8300 могат едновременно да комуникират с множество точки за достъп, като едновременно с това се повишава капацитета, скоростта и обхвата на WiFi мрежата. Подсигурени с изключително мощна батерия, тъч компютрите TC8300 могат да работят три последователни смени без нужда от смяна на батерията.


Иновативният ъгъл на сканиране елиминира необходимостта от накланяне на компютъра при преглед на екрана и въвеждане на данни, което традиционният дизайн на останалите устройства изисква. С това постигате увеличаване на производителността с 14% чрез намаляване движението на китката и 15% намаляване на мускулното усилие. TC8300 се отличава с безупречно заснемане на всеки баркод, благодарение на:
  • SE4850 Extended Range Imager, който позволява сканирането на 1D и 2D баркодове в разстояние от 7.62 см до 21.4 м
  • Водещото в бранша поле за видимост позволява улавяне на баркодове с ширина от 10.16 см до 17.78 см
  • SE4750 SR и MR апарати са идеални за стандартно и средно сканиране
  • SE4750 DP осигурява бързо и надеждно заснемане на почти всяка част
  • 1D SE965 осигурява най-широкият работен диапазон в този клас

Сензорът за близост автоматично задейства сканирането, независимо дали носите TC8300 на раменна лента или лента на пояса, сте поставили устройството в количка или на работен плот. 4-инчовият дисплей се характеризира с отлична видимост на използваните приложения, като предлага още три режима за въвеждане на данни – с пръст, ръкавица или писалка.