Zebra продукти

Ултра устойчиви таблети

Наскоро придобили Xplore Technologies, световна компания лидер в производството на таблети, Zebra Technologies, а заедно с тях и Баркод Системи България разширяват портфолиото си от предлагани таблети. Добавяйки към продуктовата си гама  полу-, напълно и ултра-устойчиви таблети и 2 в 1 лаптопи, Баркод Системи България осигурява решения за всеки бизнес.

 

Серията ултра устойчиви таблети могат да работят практически в най-суровите индустриални и климатични условия, без да прекъсват работния процес. Устройствата могат безопасно да се използват във влажна или запрашена среда, като също така продължават да функционират след многократни изпускания от високо разстояние. Предлагат се в три модела: XSLATE таблет, XPAD таблет с твърда дръжка и XBOOK 2 в 1 таблет и лаптоп.

 • Ултра устойчиви таблети Zebra ET80/ET85 с Windows

  Таблетите ET80/85 използват 11-а генерация Intel® Core™ процесори. Имат пасивно охлаждане, без вентилатори, което предоставя възможност за по-добро запечатване на корпуса.
 • Ултра устойчиви таблети от серията Zebra L10

  Ултра здравите таблети от серията L10 на Zebra Technologies са проектирани да издържат на най-суровите индустриални и климатични условия. Проектирани са в три различни форми XSLATE, XPAD и XBOOK, за да задоволят индивидуалните нужди на бизнеса.
 • Zebra XSLATE R12

  Zebra XSLATE R12 е таблет, който предлага повече функционални възможности и по-висока производителност от всяко устройство в този клас. Той е едно от най-бързите ултра здрави 2 в 1 устройства предлагани днес, позволяващи работа в офиса или на открито.
 • Zebra XSLATE B10

  XSLATE B10 с Windows от Zebra предлагат повече мощност на ядрото, сигурност и гъвкавост на работните процеси в сравнение с предишното поколение таблети. Предлагат се в две форми XSLATE и XBOOK за удобството в офиса и извън него.
 • Zebra XSLATE D10 таблет

  XSLATE D10 с Android се отличава със здравина, ергономичност и по-добра производителност. Ултра здравата външна рамка и двойно по-голямата мощност осигуряват на потребителите на устройството предимство както в офиса, така и навсякъде извън него.