Zebra продукти

Ултра устойчиви таблети

Наскоро придобили Xplore Technologies, световна компания лидер в производството на таблети, Zebra Technologies, а заедно с тях и Баркод Системи България разширяват портфолиото си от предлагани таблети. Добавяйки към продуктовата си гама  полу-, напълно и ултра-устойчиви таблети и 2 в 1 лаптопи, Баркод Системи България осигурява решения за всеки бизнес.

 

Серията ултра устойчиви таблети могат да работят практически в най-суровите индустриални и климатични условия, без да прекъсват работния процес. Устройствата могат безопасно да се използват във влажна или запрашена среда, като също така продължават да функционират след многократни изпускания от високо разстояние. Предлагат се в три модела: XSLATE таблет, XPAD таблет с твърда дръжка и XBOOK 2 в 1 таблет и лаптоп.

  • Ултра устойчиви таблети Zebra ET80/ET85 с Windows

    Таблетите ET80/85 използват 11-а генерация Intel® Core™ процесори. Имат пасивно охлаждане, без вентилатори, което предоставя възможност за по-добро запечатване на корпуса.
  • Ултра устойчиви таблети от серията Zebra L10

    Ултра здравите таблети от серията L10 на Zebra Technologies са проектирани да издържат на най-суровите индустриални и климатични условия. Проектирани са в три различни форми XSLATE, XPAD и XBOOK, за да задоволят индивидуалните нужди на бизнеса.