ET51/56 ултра тънки бизнес таблети

16/04/2019

Отличаващи се като най-тънките и леки устройства от серията Устойчиви таблети на Zebra Technologies, ET51 / ET56 тежат едва около 0.6кг, с дебелина 2.5см, широк работен температурен диапазон и рейтинг IP65. Те са достатъчно здрави да се използват при тежки условия на работа и са издръжливи при удар.

Устройствата притежават сензорен дисплей, предназначен за дневна светлина, с който може да се работи при висока влажност или с ръкавици, без да е нужно да ги сваляте. Компактният 8.4-инчов модел е идеален, когато размерите и теглото на устройството са от значение. От друга страна, 10.1-инчовият модел е подходящ в случаите, в които работите с много приложения и се нуждаете от максимална площ на дисплея. Независимо от размера и двата таблета притежават най-добрия клас яркост, подходящ за четене при почти всякакво осветление, включително пряка слънчева светлина.

Потребителите имат възможността допълнително да подсигурят здравината на устройствата, чрез здрава рамка, обвиваща плътно четирите страни на устройствата. Дисплеят Corning Gorilla Glass осигурява устойчивост при счупване и надраскване, защитавайки един от най-уязвимите компоненти на всеки таблет. Теста на вибрации гарантира, че тези таблети са идеални за използване във всяко превозно средство.

Таблетите предлагат избор между няколко режима за въвеждане на данни – с пръст, ръкавица или писалка. С 802.11 WiFi поддръжка, ET51 и ET56 безпроблемно работят прикачени към почти всяка WiFi мрежа. 

Сменяемата батерия гарантира, че таблетите ET51 и ET56 няма да бъдат извадени от употреба поради необходимост от зареждане. Единственото, което трябва да направите е да замените изтощената батерия с напълно заредена и да продължите работния процес. А ако е нужно да се подсигури дълга издръжливост на батерията, има възможност за добавяне на втора, с което се гарантира два пъти повече време за работа.

Бързият процесор с ултра ниска мощност и 4GB RAM памет, позволява използването на няколко приложения в един и същ момент. Таблетите притежават вградена предна и задна камера, микрофони, GPS, различни опции за сканиране. Прехвърлянето на данни е бързо и надеждно благодарение на WiFi, BT, NFC, GPS и бързият 4G LTE в ET56. С таблетите ET51 / ET56 потребителите лесно могат да поддържат връзка почти във всяка точка на работното местоположение.