Zebra продукти

Ултра устойчиви таблети от серията Zebra L10

Серията ултра устойчиви таблети Zebra L10 са устройства, които могат да работят практически в най-суровите индустриални и климатични условия, без да прекъсват работния процес. Серията таблети L10 предлагат много стандартни портове и конектори, както и голямо разнообразие от приложения. Устройствата могат безопасно да се използват във влажна или запрашена среда, като не прекъсват работния процес след изпускане от високо разстояние. Серията таблети L10 се предлагат в три разновидности: таблети XSLATE, таблети с твърда дръжка XPAD и 2 в 1 таблет и лаптоп с клавиатура XBOOK. Това гарантира, че всяка компания ще намери най-подходящото решение за своя бизнес.

Zebra XSLATE L10

Независимо дали потребителите са в сектора на обществената безопасност, комуналните услуги или производствения сектор, XSLATE L10 устойчив мобилен таблет подкрепя бизнеса да достигне по-голяма ефективност. Ултра устойчивият 10.1-инчов XSLATE L10 таблет осигурява на служителите надежден начин да заснемат, извлекат и анализират данни за клиенти, активи или нови възможности за генериране на приходи както на място в офиса, така и в движение.

Zebra XPAD L10

Въпреки че Zebra XPAD L10 може да бъде най-добре разпознат с изключителната си ергономична твърда дръжка, той е също така разпознаваем със своята доказа издръжливост от индустриален клас. Устройството се отличава с удобен за движение дизайн, а твърдата дръжка го прави лесен за носене и работа в движение.

Опционалният баркод четец е вграден в дръжката за по-бързото сканиране и въвеждане на данни, а придружаващата клавиатура лесно се прикрепя към устройството за по-интензивните задачи. Изключителната ергономичност на XPAD L10 го нареждат сред най-подходящите устройства за мобилните служители, работещи дълги смени или в сектора на производство, строителство, транспорт и др.

Zebra XBOOK L10

Zebra XBOOK L10 2 в 1 е предназначен за компании, които се нуждаят от здрав таблет или лаптоп с дългосрочна мощност, издръжлив на тежките условия на обкръжаващата среда. Zebra XBOOK L10 е универсален и в същото време изключително здрав таблет, подходящ да подмени вече неличния лаптоп.

Разполага с функционална подвижна клавиатура, която спомага да работите с устройството както в превозното средство по време на движение, така и в офиса. Ако бъде монтиран в превозното средство, то XBOOK L10 2 в 1 безпроблемно ще работи въпреки удари, вибрации или екстремни температурни промени в складове, производствени заводи, самолетни помещения или хладилни складове.

Серията Zebra L10 е интелигентният избор за мобилен компютър, който осигурява дългосрочна оперативна съвместимост както с наличните, така и с бъдещите IT системи, за да осигури поддръжка на развиващите се бизнес приложения.

Zebra L10 са водоустойчиви и прахоустойчиви устройства, с IP65 поддръжка. Разполагат с олекотена магнезиева рамка, с гумени ъгли, която е по-здрава от стомана и по-лека от алуминий. L10 серията е C1D2 и ATEX сертифицирана за безопасна употреба и с оценка MIL-STD-810G за излагане при висока влажност, вибрации или екстремна работна температура.

Потребителите на Zebra L10 получават най-добрите компютърни характеристики в този клас, с 8-то поколение Intel® Core™ процесор. Антените осигуряват непрекъсната свързаност на устройството дори и в най-отдалечените места. Bright 10.1" View Anywhere™ дисплеят разпознава докосване с ръкавица при сух или мокър дисплей.

Таблетите Zebra L10 ще издържат непрекъсната работа над 24 часа, благодарение на външната батерия, с възможност за избор между стандартните 500-нитови или 1000-нитови батерии. Вграденият NFC, опционалният баркод четец (единствено за XPAD) и UHF RFID четецът позволяват бързо и точно въвеждане на данни. 2 МР предна и 13МР задна камера позволява висококачествено заснемане на изображенията и конферентни видео разговори навсякъде и по всяко време.

Всички таблети Zebra L10 са оборудвани едновременно с MIMO WWAN, MIMO WLAN, и GPS. Сменяемите SSDs, TPM 2.0, интегрираният скенер за пръстов отпечатък и опциите за четене на Smart Card/CAC защитават устройствата и наличните данни.

За серията теблети Zebra L10 се предлага и широк набор аксесоари, които да направят устройствата възможно най-подходящи за индивидуалните ежедневни задачи на служителите. Всички налични аксесоари са съвместими и с трите вида мобилни компютри: XSLATE, XPAD и XBOOK L10 от Zebra Technologie.

 

Технически характеристики +
 Физически характеристики
 Размери

XSLATE: 280.8 mm L x 22 mm W x 195.2 mm H

XPAD:  280.8 mm L x 22 mm W x 255.9 mm H

 Тегло

XSLATE: 1.3 кг.

XPAD: 1.4 кг.

 Дисплей

10.1” 2K Resolution Display, стандартен 500 нита или 1000 нита капацитивен, Corning Gorilla Glass 3, контрастно съотношение 800:1

 Батерия Работа на батерията: до 10 часа със стандартна батерия и до 27 часа с допълнителна външна батерия
 Работни характеристики
 Операционна   система

Windows 10 Pro 64-bit
моделите XSLATE и XPAD налични и с Android

 Памет 

4 GB Pentium N4200
8 GB Pentium N4200 & Core i5 8250U
16 GB Core i5 vPro 8350U & Core i7 vPro 8650U

 Процесор 8th Generation Intel Core i7 vPro Processor - 8650U
8th Generation Intel Core i5 vPro Processor - 8350U
8th Generation Intel Core i5 Processor - 8250U
Intel Pentium Processor N4200
 Камера 13MP задна и 2МР предна камера 
 Обкръжаваща среда
 Работна   температура -20° до 60° C
 Влажност 3% до 95% некондензирана
 Околна среда C1D2 (Class1 Division 2) стандарт за опасна околна среда
 Защита срещу   падане

MIL-STD-810G оценка

Запазва нормална работоспособност след многократни падания от 1.8 м на шперплат върху бетонна повърхност.

Запазва нормална работоспособност след многократни падания от 1.2 м върху бетонна повърхност.

 

 Безжична комуникация
 WiFi (WLAN) Intel Dual Band Wireless -AC 8265 WiFi plus, NFC, MIMO WWAN, MIMO WLAN и GPS
 Bluetooth Bluetooth 4.2 (EDR _BLE)