Zebra продукти

Стационарни мобилни компютри

Устройствата от тази категория са предназначени за монтиране в подемно-транспортни машини. Чрез тях, операторите получават мобилен достъп до всички необходими приложения.

 • Стационарен мобилен компютър Zebra WT6300

  Отличната ергономичност и революционната технология за захващане на WT6300 гарантират перфектно прилягане на устройството върху ръката на потребителите.
 • Zebra VH10/VH10F стационарни мобилни компютри

  Стационарните мобилни компютри VH10 предоставят информация в реално време, така че работата да бъде свършена коректно и в срок, без значение от местоположението - в складовите помещения, на двора или в помещенията за охлаждане.
 • Стационарни мобилни компютри – Zebra VC8300

  VC8300 е ново поколение изключително здрав стационарен мобилен компютър с Android система, създаден да работи и в най-екстремните условия. Устройството се отличава с компактен дизайн и възможност за монтаж върху всякакъв вид подемно-транспортна техника.
 • Zebra VC80 стационарен мобилен компютър

  Компактният дизайн на VC80 позволява лесното му монтиране във всякакви видове мотокари, електрокари и кранове. Подходящ е за употреба дори и в тежки индустриални условия, както на закрито, така и на открито.
 • Zebra VC70N0 стационарен мобилен компютър

  Zebra VC70N0 е индустриален мобилен компютър, предназначен за монтиране в подемно-транспортни машини. С него се повишава продуктивността в склада и ефективността на складовите оператори.