И тази година IBCS – SPICA Alliance Conference

02/07/2021

След дългата година на социални ограничения предизвикани от COVID-19 пандемията, на 23 и 24.06.2021 се проведе ежегодната конференция на IBCS - SPICA Alliance, от който част е и Баркод Системи България ООД. За първи път, конференцията се проведе онлайн, но по един различен и интерактивен начин, който позволи на всички участници да бъдат в контакт един с друг, дори от разстояние.

Първата виртуална конференция на IBCS SPICA Alliance бе открита от Браян Марсел (председател и основател на IBCS Group), а мотото на събитието тази година носеше името „Get the edge”.

В конференцията взеха участие представители на партньори на групата - Zebra Technologies и Honeywell, както и много други гости говорили по богата гама от теми. Тази година събитието имаше и специален гост-презентатор – Андерс Густафсон, CEO на Zebra Technologies. В презентацията си Андерс коментира въздействието на COVID-19 върху бизнеса, както и възможностите, които се откриха вследствие на пандемията.

В края на конференцията на специална виртуална церемония бяха връчени традиционните награди на  част от най-добре представилите се колеги.