Взехме участие в юбилейното десето издание на Логистичната бизнес конференция

17/10/2022

Логистична бизнес конференцияБаркод Системи България взе участие в 10-та Логистична конференция, която тази година бе под надслов „Веригата на доставки: Смелите решения“. Събитието се проведе на 11 октомври (вторник) и по традиция обедини презентационен панел и изложение, в което участваха изявени български компании от всички индустрии.

По време на юбилейното издание бяха разгледани следните актуални теми:

  • Как се променят веригите на доставки с геополитическото пренареждане и визията за устойчивост на ЕС?
  • Пренареждане: Риск, визия и решителни ходове във веригите на доставки
  • Зелена логистика: Електромобилност и интермодалност
  • Next Generation Logistics: Бързи и свързани в глобалния свят
  • Refresh: Интелигентни технологии и автоматизация на процесите

Участниците в конференцията имаха възможност да се срещнат лично с екипа на Баркод Системи България, който представи актуалните продукти за годината. През целия ден, посетителите на форума имаха възможност да разгледат и тестват продукти на партньорите ни Zebra Technologies, които намират широко приложение както в специализирани софтуерни решения, така и в логистичния сектор.

Участието на Баркод Системи България беше подкрепено от презентацията на Неша Видоевич, главен инженер по продажбите в Zebra Technologies, който взе участие в четвъртия панел на събитието. Със своите изключителни презентационни умения г-н Видоевич представи днешната ситуация в логистичния сектор и поговори за бъдещите прогнози на развитие през погледа на Zebra.

Щанда на Баркод Системи България

Щанда на Баркод Системи България по време на конференцията

Презентация на Неша Видоевич