Складове и Дистрибуция

За да бъде бизнесът конкурентоспособен, трябва да бъдат осигурени ефективни поток от информация и движение на стоките.

Баркод Системи България ООД предлага ефективни складови решения – системи за управление на склад, както и необходимото оборудване. 

WMS системи за управление на складови дейности​​Система за управление на склад (WMS) K. Motion Edge, съвместно с американския ни партньор High Jump, който вече официално е част от международната технологична група на Körber AG.

Pick-by-voice система за гласово събиране на поръчки Vocollect  – (видео)

RFID, както и решения за защита на марката, осигуряващи изключителна автентичност на продуктите

Етикетните принтери на Zebra позволяват да бъде събрана цялата необходима информация само в един баркод етикет, за да може опаковането, доставката, управлението на стоките и запасите, както и всички други операции да бъдат извършвани бързо, акуратно и ефективно. За тази цел предлагаме:

  • Принтери с достатъчно памет и изчислителна мощ, достатъчни за съхранението и бързото генериране на различни по формат и съдържание баркод етикети
  • Мобилни етикетни принтери за обезпечаване на процесите, които изискват повече гъвкавост
  • Условия за лесно интегриране на принтерите към вече съществуващи персонални, локални или мрежови системи

WMS системаАко се използва мобилен компютър, с който се сканират баркодовете на стоките, приемането и обработването на доставките или експедициите може да отнеме само няколко минути. На дисплея на мобилния компютър в реално време може да се провери дали заявката е изпълнена коректно, а информацията за доставката веднага се отразява в информационната система. С помощта на мобилния компютър може лесно да се открие и правилното място за складиране. Инвентаризацията, извършвана с мобилни компютри, отнема едва няколко часа, а липсите или излишъците се виждат на дисплея веднага.

Системите за управление на склад помагат за подобряване акуратността при складиране на стоките, намаляване на инвентара от 5 до 20%, с което се оптимизира използването на складовите площи, както и за увеличаване продуктивността на персонала с до 40%.