УЕБИНАР: Оптимизиране на процесите по съхранение, проследяване и управление на мобилни устройства

26/08/2022

Управление на мобилни устройстваВ съвременния дигитален свят, компаниите трябва да осигурят инструменти, с които да се работи по-бързо, по-точно и по-прецизно. Мобилните устройства са доказано успешни в редица направления, защото предоставят необходимата информация във време и място на нейната потребност. Това до голяма степен благоприятства за взимането на бързи и точни решения, като същевременно улеснява работата на всяко едно фирмено звено.

Изборът на мобилно устройство е изключително важен, за да се осигури решение, което ще покрие всички настоящи и бъдещи изисквания. Но знаете ли как правилно да съхранявате устройствата си, така че те да работят години наред?

Редица са примерите, в които неправилното използване, поддържане или зареждане на устройствата водят до съкращаване на техния живот, намаляване на производителността им, увеличаване на разходите и пр. Регистрирайте се за нашия уебинар и научете повече за успешното "Оптимизиране на процесите по съхранение, проследяване и управление на мобилни устройства"

13 септември (вторник)

11:00, GoToWebinar

   РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ

В обхвата на уебинара ще бъдат разгледани следните теми:

  • Зареждане и следене на живота на батерията
  • Предотвратяване на щети и загуби
  • Управление и актуализиране на устройствата
  • Оптимизиране на работните процеси