WiNG Enterprise

Изискванията към безжичните мрежи нарастват с всеки изминал ден. Ето защо, големите компании се нуждаят от надеждно решение, което да отговори на все по-големите им потребности. 

 

Платформата WiNG е базирана на принципа на децентрализира-ната архитектура с цел да се осигури пълна функционалност там, където е нужна - близо до потребителя. Посредством WiNG Enterprise, има налична информация за всеки един аксес пойнт и на база на нея се вземат решения, които осигуряват бърза и надеждна връзка за повече потребители.

 

С WiNG Enterprise не е нужно да се използва контролер, за да се изгради безжична мрежа от максимум 64 AP-та, контролирани от един от тях на една и съща локация или до 128, контролирани от един от тях, на различни места. В зависимост от изискванията на конкретния бизнес, мрежата може да се състои от: един аксес пойнт; от няколко независими; от определен брой, управлявани от един от тях или от десетки хиляди, разпределени на стотици локации и управлявани централизирано от контролер. 

 

Няколко технологии правят WiNG Enterprise най-доброто решение за изграждане на индустриални безжични мрежи:

 • Smart RF – интелигентно RF управление, което гарантира най-високото ниво на покритие и надеждна свързаност на устройствата, както и смекчаване на всякакви RF смущения
 • Smart Load Balance – прави възможно всяко устройство да функционира при оптималната за него скорост на връзката
 • Roam Assist – засича и разпределя непредвидените свързвания, така че всяко радио да може да осигурява най-добрата си производителност на всеки един клиент.
 • AP 7502 802.11ac аксес пойнт с две радиа

  Най-компактният аксес пойнт в своята продуктова категория, AP 7502 е 40% по-малък от преките си конкуренти. С двете си радиа - 802.11n и 802.11ac и петте вградени антени, AP 7502 осигурява надеждна безжична връзка на всички устройства в помещението.
 • AP 7532 802.11ac аксес пойнт с две радиа

  AP 7532 предлага високата скорост на 802.11ac стандарта на достъпна цена. Без значение колко потребителя са свързани към WLAN мрежата и какви приложения използват, AP 7532 им гарантира скоростта, от която се нуждаят.
 • AP 7522 802.11ac аксес пойнт с две радиа

  AP 7522 е компактно устройство, което може да се впише във всякакъв интериор и може да бъде с външни или вътрешни антени според изискванията на околната среда.
 • AP 8163 Аксес пойнт с три радиа за външен монтаж (outdoor)

  AP 8163 е подходящ за приложения, изискващи високо ниво на сигурност. Има изключително здрава конструкция, устойчива на всякакви климатични условия.