WiNG Express

WiNG Express е платформа, с която бързо и лесно могат да се конфигурират безжични мрежи с не голям брой аксес пойнти. Мрежови конфигурации с до 25 аксес пойнта могат да се създават без допълнителни лицензи или хардуер.

 

Въпреки значително по-ниската цена, WiNG Express притежава много от характеристиките на WiNG Enterprise. SmartRF, Smart Load Balancing и RoamAssist гарантират, че мрежата ще поддържа най-добрата RF свързаност, а Guest Access и най-новите технологии при LAN сигурността, гарантират, че информацията на вашите потребители и вашата компания е защитена.

 

Проследяването и управлението на всеки аспект на безжичната мрежа е лесно и бързо с WiNG Express, благодарение на интуитивния и опростен графичен интерфейс. Практически се елиминира нуждата от поддръжка от ИТ отдел. 

 

С WiNG Express е възможно един аксес пойнт да управлява цяла мрежа от максимум 25 AP-та, правейки излишно закупуването на контролер. Ако имате повече от 25 АP-та, просто трябва да се добави WiNG Express Manager и така могат да се управляват до 1024 аксес пойнта, без значение дали са разположени на една или на различни локации.

 

Времето, необходимо за конфигурация е минимално. Достатъчно е да се включат AP-тата, след това те ще бъдат автоматично засечени и ще започнат работа с предварително зададените им настройки. Всичко това се случва "по въздух", няма нужда от CAT5 окабеляване.

 

За разлика от много други системи, с WiNG Express се създава една адаптивна мрежа, която може да расте според изискванията на бизнеса. Стартирайки от един аксес пойнт, без проблем след време можете да имате врежа с над 1000 AP-та, при това използвайки същият опростен графичен интерфейс и системни характеристики. Без значение дали покрива една или много на брой локации, WiNG Express осигурява на вас, вашите служители, клиенти и гости надеждна безжична връзка по всяко време.  

  • AP 7522E Wing Express аксес пойнт с две радиа

    Комбинацията между 802.11ac скорост и 2X2 MIMO гарантира надеждна и високопроизводителна безжична LAN мрежа. Поради мощните радиа на AP 7522E е възможно изграждането на висококачествена безжична мрежа с по-малък брой AP-та.
  • AP 7502E Wing Express аксес пойнт с две радиа

    AP 7502E е малък и компактен аксес пойнт на достъпна цена, който поддържа 802.11ac стандарт, инсталира се и се конфигурира лесно и е подходящ за малки и средни по размер компании.