WT6400 и WT5400: Най-новите преносими мобилни компютри на Zebra Technologies

10/04/2024

Мобилни компютри Zebra WT6400 и WT5400Zebra Technologies представят най-новите си мобилни компютри с "hands-free" режим – WT6400 и WT5400. Със своята висока производителност и ефективност, тези устройства не само предоставят максимално удобство, но и осигуряват гъвкавост и лекота на всеки служител.

Създадени за специфични случаи на употреба, новите устройства отговарят на нуждите на всеки един служител от производство до ритейл.

Но какви са разликите между WT6400 и WT5400 и кой мобилен компютър е по-подходящ за вашата сфера на дейност?

  • Zebra WT6400 предлага здрава конструкция, два пъти по-голям дисплей от предишния модел от същата серия WT6300, както и странично разположена камера за по-голямо удобство. WT6400 е подходящ за работа в производствени предприятия, логистични и дистрибуционни центрове. Предлага се също и модел с вградена клавиатура, която позволява лесно въвеждане на данни дори с по-плътни ръкавици. Устройството е идеален избор за събиране на поръчки, сортиране на стоки и управление на инвентар в складовите помещения.

     
  • Zebra WT5400 осигурява целодневен комфорт и максимална производителност в търговията на дребно. Това специално създадено за целта преносимо устройство е компактно, леко и с подобрена ергономичност. Новото устройство елиминара умората в ръцете на служителите и дава възможност за бързо и лесно събиране на онлайн поръчки, преместване на наличната стока в склада и презареждане на рафтовете в магазина

 

Искате да подобрите производителността и комфорта на вашите служители с нови преносими мобилни компютри - доверете се на Zebra WT6400 и WT5400