Zebra продукти

Zebra XSLATE D10 таблет

Zebra XSLATE D10 с Android е идеалното решение за клиенти, които се нуждаят от издръжлив и мощен таблет, който предлага предимствата на компютър и в същото време може да се използва в мобилна среда. Zebra D10 предлага по-голяма сигурност и висока производителност в сравнение с всяко друго устройство, дори и в най-екстремните условия.

Ултра здравата външна рамка и двойно по-голямата мощност осигуряват на потребителите на XSLATE D10 от Zebra предимство както в офиса, така и навсякъде извън него. Устройствата се отличават със здравина, ергономичност и по-добра производителност. 

За мобилните служителите, които са в движение, но работят и от офиса, XSLATE D10 се предлага с опционална клавиатура Companion и KickStrap. Единственото, което трябва да направят е да свържат клавиатурата и да отключат вградената стойка KickStrap, за да преминат от мобилно устройство към десктоп опция.

Zebra XSLATE D10 са с IP65 оценка, което ги прави предпочитано решение за клиенти, нуждаещи се от водоустойчиви и прахоустойчиви мобилни решения. Те са тествани според стандартите MIL-STD-810G, за да затвърдят тяхната устойчивост в реални условия на употреба, включително дългосрочно излагане при висока влажност и вибрации. XSLATE D10 оперират при -34° C, като могат да бъдат стартирани за работа при -20° C.

XSLATE D10 се предлагат с общо осем порта, включително RJ45 Ethernet кабел, True Serial порт и допълнителен HDMI-In порт. Потребителите могат да се възползват от бързината на 4G LTE, стандартните 802.11ac Wi-Fi технологии, Bluetooth 4.0 и U-blox GPS, които поддържат безжичната връзка на устройствата в райони с по-слаб сигнал. Допълнителната сменяема батерия ще удължи непрекъснатата работа на устройството до 22 часа.

Zebra XSLATE D10 се предлагат с 10.1 инчов екран, с химически закалено стъкло и отлична видимост при пряка слънчева светлина. Устройството предлага гласова диктовка и търсене, заснемане на изображения с висока резолюция и видеоконферентни разговори. Опционалният баркод четец може да увеличи скоростта на работния процес в производствената, складовата и обслужващата сфера или в среда, в която управлението на активи и инвентаризацията са ключови за бизнеса.

Технически характеристики +
 Физически характеристики
 Размери

281 mm L x 86 mm W x 180 mm H

 Тегло

1.09 кг.

 Дисплей

10.1-инчов здрав IPS LED Backlit дисплей, 500 нита, контрастно съотношение 800:1, химически подсилено стъкло, 10-пръстов мулти тъч дисплей, чувствителен при допир с ръкавица

 Батерия

Работа на батерията: до 8 часа със стандартна батерия, опционална външна батерия с бърза смяна

Защита

Магнезиева вътрешна рамка и здрава защита на ъглите

 Работни характеристики
 Операционна   система

Android 6.0.1, Marshmallow
Android 5.1, Lollipop

 Памет 

4 GB DDR3L 1333 MHz

 Процесор

Intel Atom E3845 Quad Core 1.91 GHz

 Камера

5MP задна камера със светкавица
2MP предна камера 1080 P HD Webcam

 Входове

DC Power, 2 x USB 3.0 Ports, Micro SDXC, Micro HDMI-out, Micro Sim Card Reader

 Обкръжаваща среда
 Работна   температура

-34° до 60° C

 Влажност

95% некондензирана

 Околна среда

C1D2 (Class1 Division 2) стандарт за опасна околна среда и ATEX

 Защита   срещу   падане

MIL-STD-810G оценка

Запазва нормална работоспособност след многократни падания от 1.5 м на шперплат върху бетонна повърхност.

 Безжична комуникация
 WiFi (WLAN)

WLAN 802.11ac, 4G LTE (опционален), GPS, LAN

 Bluetooth

Bluetooth 4.0

Изтегли Zebra XSLATE D10_Specification Sheet.pdf