Дарение към фондация "За нашите деца"

08/04/2019

В края на миналата година Ви запознахме с фондация „За нашите деца“ и тяхната благотворителна инициатива. Фондацията посвещава усилията си на грижата за уязвимите деца. Първи в България са приложили подкрепата за родители още в родилните отделения, с цел намаляване броя на изоставените новородени. Инициират и създават услугата Приемна грижа, като алтернатива за деца без семейства.

Към миналогодишното шесто издание на кампанията "Тази Коледа чудеса правите Вие" се присъединихме и ние, екипът на Баркод Системи България. Проведохме фирмен благотворителен търг, по време на който бяха събрани средства, с помощта на всеки един служител на компанията. Паричната сума беше дарена в средата на месец март, тази година, с което се надяваме да сме подарил усмивки на малки и големи. Горди сме, че познаваме екипа на фондация "За нашите деца" и станахме част от тяхната заразяваща сърцата дейност. А резултатите за изминалата година са:

„В шестото издание на Коледна кампания “Тази Коледа чудесата правите Вие!” се включиха 53 фирми, училища, детски градини, образователни центрове, медия група, клубове за танци, клуб за здравословен начин на живот и дори пенсионерски клуб!

 Набраните средства достигнаха 50 000 лева!

С набраните средства фондация „За Нашите Деца“ ще подкрепи стотици деца и семейства в риск, ще отговори на специфичните потребности на децата с проблеми в развитието и ще им даде шанс да разгърнат своя пълен потенциал.“