ZC100 принтери за печат на PVC карти

17/01/2019

картов принтер zc100 ZebraСъздаден на базата на картовия принтер ZXP Серия 1, потребителите на ZC100 ще се радват на опростени операции при отпечатване, модерен дизайн и допълнителни възможности, които правят принтера по-лесен за интегриране, използване и управление.

ZC100 е конфигуриран да работи веднага щом бъде изваден от кашона, без допълнителни настройки. Подаващият механизъм за PVC картите може да бъде настроен спрямо дебелината на всяка карта. Графичният потребителски интерфейс предлага едно ново ниво на управление и качество на отпечатаните карти. Визуализирането на картата преди печат, позволява на потребителите с настройките да управляват промените по дизайна, с което намаляват времето и разходите за тестване на печата.

 

печат на PVC карти с картов принтер ZC100

При ZC100 зареждането и изпразването на картовите контейнери става по-лесно от всякога, независимо дали трябва да отпечатвате една карта или набор от карти. За разлика от останалите принтери в този клас, входния и изходния контейнер на ZC100 е с еднакъв капацитет.

ZC100 е създаден за бизнеса, но благодарение на уникалния си дизайн, отлично се вписва в офиси, университети и магазини. Най-тънкият профил, проектиран сред печатащите устройства и ниските изисквания за почистване, позволяват на принтера да бъде позициониран там, където е необходимо отпечатване на PVC карти.

Принтерът от серията ZC100 има всички необходими възможности за свързване. В допълнение към стандартния USB 2.0, принтерът предлага Ethernet 802.11ac Wi-Fi, благодарение на което печатането е възможно навсякъде и по всяко време. ZC100 печата до 30% по-бързо монохромен и 15% по-бързо цветен печат в сравнение с принтерите от Серия 1 ZXP. Силно предимство на принтерите в този клас е и възможността за избор на език.

ZC100 предлага повече сигурност от всички останали модели:

  • Заключване на капака на принтера с механизъм на Kensington, предотвратява кражбата на карти
  • Шифроването на данни от държавен клас AES защитава чувствителните данни по време на печат
  • Превенция при отпечатване от неоторизирани приложения или устройства.

 

Печат на PVC карти с принтер ZC100 на Zebra Technologies