Zebra продукти

Zebra EM 220II Мобилен баркод принтер за разписки

Zebra EM220II поддържа безжична свързаност посредством Bluetooth 3.0 към всякакви мобилни платформи, вкл. Apple iOS, Android, Windows Mobile и BlackBerry. 

Ако принтерът ще се използва за приложение на закрито, EM220II поддържа WLAN чрез 802.11b/g за сигурна и безпроблемна връзка към съществуващата мрежа.

EM220II е най-лекият мобилен принтер в портфолиото на Zebra Technologies и тежи едва 230 гр. Той е удобен за носене продължително време, без значение дали в джоб, закачен на колана или на каишка през рамо. EM220II е пригоден за употреба и в превозни средства посредством новата стойка за автомобил.

Литиево-йонната батерия осигурява поне осем часа непрекъсната експлоатация на принтера. Четири степенният индикатор подава своевременна сигнализация при нужда от зареждане. Когато се използва защитния калъф, принтерът достига висока степен на защита от запрашеност и заливане с течности - IP54 по международно признатите стандарти.  

Zebra EM220II предлага като опции голямо разнообразие от аксесоари, включително четец за магнитни карти, който гарантира сигурност при плащанията с кредитни карти.

Изтегли EM220II_Datasheet.pdf