Zebra продукти

Zebra ET50/ET55 дава на потребителите възможност да изберат операционната система, която отговаря на технологичната им среда – Android 6.0.1 (Marshmallow) или Windows 10. Android версията поддържа платформата Mx (Extensions), чрез която се добавят функционалности, трансформиращи Android в една изцяло пригодена за бизнеса операционна система. ET50/ET55 е единственото устройство в този клас с Android за бизнеса.

Таблетът се предлага в два модела – ET50 е WLAN версията, която поддържа 802.11a/b/g/n и е подходяща за приложение на закрито, а ET55 – WAN за употреба на открито. Избор има и по отношение на размера – 8.3 или 10.1 инча.

Това, което най-силно отличава ET50/55 от потребителските устройства са показателите за издръжливост:

  • Corning Gorilla® Glass 3 покритието на дисплея с дебелина 1,3 мм значително удължава живота на един от най-уязвимите компоненти
  • IP65 степен на защита – осигурява безотказна работа дори в запрашена среда или при заливане с течности
  • Допълнителна защитна рамка – без нея таблетът е устойчив на падане от 1 метър върху бетонова повърхност, с нея този показател се увеличава на 1,8 м.

Друга съществена разлика между потребителските и индустриалните устройства са аксесоарите. ET50/55 се предлага с набор от аксесоари, които подобряват основни функционалности като сканиране, конфигуриране, зареждане на устройството и монтаж. Сред тях са и допълнителна батерия 6800 mAh.

ET50/ET55 предлага изключителна енергийна ефективност благодарение на специалния 4-ядрен процесор и на LPDDR3 технологията, която намалява наполовина консумацията на енергия от RAM паметта. Ето защо, ET50/ET55 изразходва само 2 вата при обичайна употреба в сравнение с 6 вата при другите процесори от същия клас и 15 вата при изцяло индустриалните таблети. Освен това, с допълнителната батерия, която се поставя за секунди, се осигурява непрекъснато безпроблемно функциониране на таблета.